Ce spune Raluca Bădulescu despre silueta sa. Vedeta este din ce în ce mai slabă!

05.12.2021, 13:15
Ce spune Raluca Bădulescu despre silueta sa. Vedeta este din ce în ce mai slabă!
Ce spune Raluca Bădulescu despre silueta sa. Vedeta este din ce în ce mai slabă!

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a slăbit spectaculos după ce, în urmă cu câțiva ani, a recurs la o operație de micșorare a stomacului. Acum, vedeta este din ce în ce mai slabă. despre silueta sa a comentat acesta într-un interviu. ”Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare radicală”, a afirmat ea.

Raluca Bădulescu, pe care telespectatorii o știu din postura de jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, afișează o siluetă de invidiat. Raluca Bădulescu a recurs la o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani. Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme, iar ulterior a ajuns la 54 de kilograme.

În ultima perioadă de timp, Raluca Bădulescu pare din ce în ce mai slabă. Aceasta a mărturisit, pentru click.ro, că se simte foarte bine așa cum este acum.

Ce spune Raluca Bădulescu despre silueta sa. ”Eu m-am simțit bine în pielea mea și atunci, mă simt foarte bine și acum”

„Trebuie să vă mărturisesc că sunt aceeași Raluca Bădulescu, am aceeași personalitate, am aceeași vervă, spirit. Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare radicală, a venit ca o nevoie pentru starea mea de sănătate. Mă bucur că am ajuns să mă mândresc cu o siluetă de invidiat, dar nu despre asta este vorba în viață”, a declarat Raluca Bădulescu.

”Oamenii nu trebuie judecați prin prisma siluetei. Cu toții avem ceva special, frumusețea vine din interior, nu trebuie să alergăm dupa imaginea perfectă. Eu m-am simțit bine în pielea mea și atunci, mă simt foarte bine și acum. Sunt sănătoasă, acesta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”, a adăugat aceasta.

Ce a spus Raluca Bădulescu despre intervențiile estetice

De curând, la o emisiune de televiziune, Raluca Bădulescu a vorbit despre intervențiile estetice. ”Eu le admir foarte tare pe cele care au tăria și puterea de a-și face 1.000 de intervenții estetice pentru că eu mi-aș face luna și intervenția, luna și intervenția dacă ar fi după mine. Aș minți dacă aș spune că nu îmi place tipologia aceea de femeia păpușă. Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională. Mi-aș face multe intervenții estetice și probabil o să trec și peste pragul ăsta psihologic pentru că îmbătrânim. Și ținând cont de faptul că îmbătrânesc, dar nu vreau să îmbătrânesc, probabil o să ajung o babă din aia mirată, care nu o să mai am nicio expresie. Trebuie să găsesc doctorul care să dorească să mi le facă”, a declarat vedeta.

”Intervențiile estetice pe care le am sunt câteva non-invazive, medicii nu au vrut însă să exagereze. Eu trebuie să mă lupt cu ei ca să obțin rezultatul pe care îl doresc eu. Se vede că n-am avut succes. N-am reușit să ajung acea păpușă Barbie cu talia mică. Încă sper”, a completat aceasta.

citește și...