Ce spune noua prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” după ce a intrat în casa concurenților. ”Nebunie, mare nebunie”

23.07.2020, 14:51
Ce spune noua prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” după ce a intrat în casa concurenților. ”Nebunie, mare nebunie”
Ce spune noua prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” după ce a intrat în casa concurenților. ”Nebunie, mare nebunie”

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la show-ul matronial ”Puterea Dragostei”, a ajuns în casa concurenților, din Turcia. Aceasta a spus care au fost primele sale impresii.

Andreea Mantea nu va mai prezenta emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, locul acesteia fiind luat, în sezonul trei, de Cristina Mihaela Dorobanțu.  Noua prezentatoare a emisiunii a ajuns în Turcia de câteva zile și a vizitat casa concurenților. Vedeta a spus care au fost primele sale impresii.

”Nebunie, mare nebunie. Sunt foarte emoționată, dar în același timp extrem de fericiă pentru că ce se întâmplă aici e nebunie.

Pot să vă spun doar atât: concurenții sunt extraordinar de frumoși… doamne, frumoși! Nu am să spun că băieții sunt mai frumoși… cum am auzit eu prin popor…. Ce credeți? Se nasc povești noi de dragoste, care mai de care mai fascinante…!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu, citată de wowbiz.ro.

Cu ce problemă s-a confruntat la sosirea în Turcia

În urmă cu câteva zile, Cristina Mihaela Dorobanțu povestea cu ce problemă s-a confruntat la sosirea în Rurcia. A fost nevoită să aștepte câteva ore după ce sistemul din vamă s-a defectat.

”Gata. Trebuie să vă povestesc ce și cum. Ieri, la ora 8, am plecat din București, am ajuns în Istanbul, undeva pe la ora 23.00. Am mâncat pe la o autoservire, pe stradă, ca îmi era foame. Foarte bună mâncarea, foarte bună. S-a stricat sistemul din vama turcească și a trebuit să aștept câteva ore. Lucrurile bune încep cu greu”, mărturisea ea.

Când are loc marea finală a sezonului al doilea de la ”Puterea Dragostei”

Marea finală a competiției ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, va fi difuzată în data de 26 iulie.

În ziua cea mare, telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor afla în direct, din România, cine sunt câstigatorii sezonului în curs.
Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia a 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D.

„Vom avea un câștigător și o câștigătoare, marii finaliști, care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și sumă fabuloasă de 10.000 euro fiecare”, a spus Andreea Mantea.

Când începe sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai se pregătește de final.

 

citește și...