Andreea Mantea nu mai prezintă ”Puterea dragostei”. Cine îi ia locul în sezonul 3

13.07.2020, 10:27
Andreea Mantea nu mai prezintă ”Puterea dragostei”. Cine îi ia locul în sezonul 3
Andreea Mantea nu mai prezintă ”Puterea dragostei”. Cine îi ia locul în sezonul 3

Andreea Mantea nu va mai prezenta emisiunea ”Puterea dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D. S-a aflat cu cine va fi înlocuită vedeta în sezonul 3 al show-ului.

Schimbare majoră la emisiunea ”Puterea dragostei”, filmată în Turcia și difuzată de postul de televiziune Kanal D. Show-ul nu va mai fi prezentat de Andreea Mantea. Începând din sezonul 3, locul Andreei Mantea va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Puterea Dragostei”, sezonul 3, va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului după ce a concurat in show-ul ”Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii ”Teo Show, la Kanal D”, notează wowbiz.ro.

Mesajul Andreei Mantea

“A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea.

Ce spune noua prezentatoare de la ”Puterea Dragostei”

“Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

Reacțiile fanilor după plecarea Andreei Mantea

Pe contul de socializare al Andreei Mantea, fanii au comentat despre plecarea acesteia de la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

”Nu pleca, ești cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai minunată!”, ”O să ne lipsești de la Puterea dragostei”, ”Rămâi în sezonul 3. Facem petiție, strângem voturi, intrăm în grevă, numai nu ne lăsa”, ”N u mă voi uita la sezonul 3”, ”Bună decizie, felicitări”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

 

citește și...