Ce spune Nea Rață despre revenirea la TV. ”Numai Dumnezeu ştie dacă mă mai cheamă la emisiuni”

09.05.2021, 16:23
Ce spune Nea Rață despre revenirea la TV. ”Numai Dumnezeu ştie dacă mă mai cheamă la emisiuni”
Ce spune Nea Rață despre revenirea la TV. ”Numai Dumnezeu ştie dacă mă mai cheamă la emisiuni”

Binecunoscutul Nea Rață a vorbit despre o eventuală revenire a sa pe micile ecrane.

Nea Rață este cunoscut publicului telespectator de la emisiunea ”Ferma vedetelor”, care a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV. Îndrăgitul fermier care i-a pus la treabă pe concurenți în trei sezoane de ”Ferma” a acordat un interviu pentru click.ro în care a vorbit și despre o eventuală revenire a sa pe micile ecrane.

„Numai Dumnezeu ştie dacă mă mai cheamă la emisiuni, acum la PRO TV s-a schimbat şi patronul, nu ştiu ce se va mai întâmpla. Da, este loc pentru toată lumea, eu îmi văd de treaba mea în continuare”, a spus Florin Raţă, în vârstă de 55 de ani, cunoscut drept Nea Raţă.

Nea Rață s-a împrietenit cu Nea Marin

Nea Rață a mărturisit că s-a împrietenit cu Marin Barbu, alias Nea Marin, celebrul coregraf de dasuri populare, și chiar a fost invitat la emisiunea pe care acesta o are la postul de televiziune Antena 1.

”Am fost la “Serviţi, vă rog!”, cu Nea Marin, la Antena 1, acum ceva timp şi am rămas buni prieteni. Chiar am făcut un Revelion împreună, eram în aceeaşi gaşcă. Dar nu ne sunăm toată ziua-bună ziua, pentru că avem domenii de activitate diferite. Dacă era şi el gospodar cu pământuri, aşa ca mine, poate îl sunam să îi cer părerea dacă nu ştiam eu ceva. Dar el este într-un alt domeniu de activitate, şi anume dansurile. Dar ştiu că şi el a făcut COVID”, a mai declarat Nea Rață.

Acesta a mai dezvăluit că el și familia sa au fost infectați cu COVID-19. „De-abia am terminat vaccinurile, deşi în noiembrie am avut şi noi toţi patru coronavirus, o formă mai uşoară”, a explicat acesta.

citește și...