Nea Rață își caută noră. Vrea să-și însoare fiul, Bogdan

16.01.2021, 13:45
Nea Rață își caută noră. Vrea să-și însoare fiul, Bogdan
Nea Rață își caută noră. Vrea să-și însoare fiul, Bogdan

Binecunoscutul Nea Rață a fost invitat la o eisiune de televiziune alături de fiul său, Bogdan, pe care vrea să-l însoare.

Nea Rață este cunoscut publicului telespectator de la emisiunea ”Ferma vedetelor”, care a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV. Îndrăgitul fermier care i-a pus la treabă pe concurenți în trei sezoane de ”Ferma” a fost prezent la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a venit însoțit de fiul său, Bogdan, în vârstă de 21 de ani. Nea Rață vrea să-și însoare băiatul, astfel că e în căutare de noră.

“Eu nu sunt pretențios. Poate să fie și de casă, să fie și de oraș. Adică trebuie să le combine așa cumva. (…) Cum o dă Dumnezeu! Poate să aibă și ceva moștenire… vreo 2.000 de hectare”, a spus, mai în glumă, mai în serios, fiul lui nea Rață atunci când a fost întrebat cum trebuie să arate femeia care l-ar putea cuceri.

Fiul lui Nea Rață, pasionat de agronomie

Bogdan, fiul lui Nea Rață, are 21 de ani și a moștenit pasiunea tatălui său pentru agronomie. Acesta este student în anul III la Facultatea de Agronomie, iar tatăl său, Nea Rață, îl pregătește deja pentru a prelua cârma afacerii sale.

Nea Rață afirmat la emisiunea moderată de Lora și Cove că are planuri mari în viitor. “În perioada asta de pandemie ai gânduri, ai planuri. Așa sunt eu, mă gândesc pentru zece ani. Am zis acum fiind student în anul III la Agronomie… mai are doi ani și termină, apoi mai vine un an de experiență. Se strâng vreo trei ani și apoi îi las ferma lui (…) Îl las pe el cu ferma și culturile ecologice și eu aș vrea să mă fac puțin primar”, a declarat Nea Rață.

citește și...