Ce spune Marina Almășan despre fostele soții ale lui Victor Socaciu. ”Nu am niciun război cu fostele”

10.05.2022, 17:20
Ce spune Marina Almășan despre fostele soții ale lui Victor Socaciu. ”Nu am niciun război cu fostele”
Ce spune Marina Almășan despre fostele soții ale lui Victor Socaciu. ”Nu am niciun război cu fostele”

Marina Almășan a făcut noi declarații despre regretatul artist Victor Socaciu, cel care i-a fost partener de viață timp de 16 ani și cu care are un băiat, Victoraș

Marina Almășan a fost căsătorită cu regretatul artist Victor Socaciu timp de 16 ani. Cei doi s-au separat în anul 2021. Din căsnicia celor doi a rezultat un fiu, Victoraș. Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a scris „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, o carte dedicată fostului său partener de viață și care a fost lansată în data de 5 mai.

Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori. Din primele trei căsătorii au rezultat trei copii: Iulia, din căsătoria cu Doina; Alessia Ana-Maria, din mariajul cu Cornelia Pavlovici; și Victoraș, din căsnicia cu realizatoarea TV Marina Almășan. Ultima soție a lui Victor Socaciu a fost Brândușa Simion, impresara lui. Despre fostele partenere de viață ale lui Victor Socaciu a făcut Marina Almășan declarații pentru click.ro.

Ce spune Marina Almășan despre fostele soții ale lui Victor Socaciu. ”Victor nu și-a vorbit niciodată de rău fostele soții, această eleganță făcea parte din felul său de a fi”

”Nu am niciun război cu fostele. Pe prima soție a lui Victor nu am cunoscut-o, ea trăind de multă vreme în Australia. Știu doar ca a fost prima iubire a lui Victor și o femeie remarcabilă. Pe а doua soție am cunoscut-o, ba cred chiar că am avut-o invitată într-o emisiune a începuturilor mele, când nici nu cred că știam că este soția lui Victor. Țin minte că era o femeie foarte frumoasă și distinsă. Victor nu și-a vorbit niciodată de rău fostele soții, această eleganță făcea parte din felul său de a fi”, a declarat Marina Almășan.

Marina Almășan, alături de Victor Socaciu, pe vremea când formau un cuplu

”La ultimul personaj nu-mi pierd vremea să mă refer, știind modul urât în care s-a insinuat în viața familiei noastre. I-am auzit, recent, un interviu, în care afirma cu nerușinare că nu a vorbit niciodată cu mine, nici măcar la telefon. Îi reamintesc pe această cale de dialogul telefonic pe care l-am avut, de față cu Victor (chiar el mi-a format numărul ei de telefon), în vara lui 2011, cu jumătate de an înainte de despărțirea noastră, când am rugat-o insistent să-l lase pe Victor în pace, să uite numărul lui de telefon, argumentându-i că Victor are o familie care-l iubește, are un copil care are nevoie de tată și, în plus, este un om bolnav, un om vulnerabil, de care noi, familia lui, avem grijă ca de un pui de aur… Mă tem că, deși poate va fi tentată, nu va putea nega, întrucât despre acea convorbire telefonică am vorbit într-un interviu,… cu vreo 6-7 ani în urmă. Dacă nu ar fi fost adevărat, putea să riposteze atunci. Și ea, și Victor”, a completat prezentatoarea de televiziune.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit în data de 27 decembrie 2021.  Cântărețul de folk avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2009 a suferit un transplant renal.Victor Socaciu  a fost condus pe ultimul drum joi, 30 decembrie 2021. Familia i-a respectat ultima dorință și a fost înmormântat, așa cum și-a dorit, la Cornu, în județul Prahova

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”. Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc oferit de Ministerul Culturii i-a revenit în 2002. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit lui Victor Socaciu, pe 10 decembrie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.

citește și...