Ce spune Majda despre căsătorie. ”Nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum”

21.04.2021, 10:43
Ce spune Majda despre căsătorie. ”Nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum”
Ce spune Majda despre căsătorie. ”Nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum”

Majda Aboulumosha a vorbit despre căsătorie. Vedeta a mărturisit că nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă.

Majda Aboulumosha a acordat un interviu pentru clickpentrufemei.ro, în care a făcut câteva mărturisiri legate de viața personală. Întrebată dacă se teme să îmbrace rochia de mireasă, vedeta a răspuns: ”Eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum, dar nu văd de ce mi-ar fi teamă. E doar o rochie albă sau, după preferinţe, poate fi chiar şi roz”.

Aceasta a explicat și cum este relația cu partenerul ei de viață, Mihai, despre spune că a fost cel care a încurajat-o să participe la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. ”Relaţia noastră este una frumoasă, liniştită, bazată pe iubire şi sprijin reciproc. El a fost cel care m-a încurajat cel mai mult să particip la această competiţie. Îmi este alături în toate deciziile mele şi asta este foarte important într-o relaţie”, a mărturisit Majda.

Ce a declarat Majda despre relația cu actualul său iubit

Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai. Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

Majda este mama unei fetițe, Jacqueline, care a împlinit 8 ani anul acesta.

”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

citește și...