Prin ce a trecut Majda la ”Survivor România”. ”Nu am spus, dar am fost văzută pe camere”

09.03.2021, 15:15
Prin ce a trecut Majda la ”Survivor România”. ”Nu am spus, dar am fost văzută pe camere”
Prin ce a trecut Majda la ”Survivor România”. ”Nu am spus, dar am fost văzută pe camere”

Majda Aboulumosha a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat pe durata participării la emisiunea ”Survivor România”.

Majda Aboulumosha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Majda a fost eliminată din concurs în urma voturilor primite de la telespectatori.

Vedeta a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană li despre greutățile prin care a trecut pe durata participării la competiție.

„Le-am spus colegilor mei, în cazul în care voi fi bârfită după copac, să nu vină să îmi spună pentru că am multe luni de stat cu ei și nu mă interesează părerea lor și ce poveste și-au creat. Dar nu am auzit nimic rău”, a declarat Majda la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, citată de wowbiz.ro.

Prin ce a trecut Majda la ”Survivor România”. ”Mereu mă rugam la Dumnezeu să fac tot ce pot”

Vedeta a mărturisit că pe durata competiției a avut numeroase stări de rău, însă s-a ascuns de colegii săi.

„Au fost multe momente în care mi-a fost foarte greu, mai ales atunci când mi-am luxat glezna și medicul spunea că dacă mai intru risc să plec acasă. Au fost momente când m-am accidentat și am văzut stele verzi și m-am ridicat și am continuat traseul. Au fost momente când mă trezeam noapte din somn și vomitam și nu am spus, dar am fost văzută pe camere. Eu nu sunt bolnăvicioasă, nu am leșinat în viața mea, nu sunt așa de firavă. Domnul doctor m-a îngrijit foarte bine, i-am rugat să nu dea imagini din ambulanță să mă vadă mama și să se îngrijoreze”, a povestit Majda.

„Mereu mă rugam la Dumnezeu să fac tot ce pot și e foarte greu când nu mănânci, nu te speli, trăiești cu 11 oameni cu caractere diferit. Adevărata junglă de fapt e ce se întâmplă în tabără. Lucrurile astea oricum se văd, eu le spuneam mereu că nu ai cum să ascunzi. Camerele sunt 24 din 24 de ore. Când semnezi un contract pentru un reality show, este ca omul de acasă să te vadă exact cum ești tu. După două săptămâni, s-a uitat de camere”, a completat ea.

citește și...