Majda Aboulumosha dă amănunte din viața sentimentală. Ce spune despre bărbatul cu care este de trei ani

18.02.2021, 12:49
Majda Aboulumosha dă amănunte din viața sentimentală. Ce spune despre bărbatul cu care este de trei ani

Majda Aboulumosha a făcut declarații despre iubitul ei, cu care formează un cuplu de trei ani.

Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai.

Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

Majda: ”Eu aveam copilul, nu alergam după iubire”


”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

Vedeta a mărturisit că Mihai, iubitul ei, a fost cel care a susținut-o când a fost vorba să-și deschidă propria afacere.

”Mama mă vedea consul. Eu doream să devin ghid turistic, am terminat facultatea de Turism. Spun „da la orice provocare. Prima prăjitură am făcut-o la opt ani, dintr-un ou. Mi-am chemat prietenele și am făcut niște fursecuri. Îmi place să simt că oamenii mănâncă din mâinile mele. Mihai (n.r. iubitul ei) m-a încurajat să fac asta. Mi-am luat o camionetă mobilă să fac o cofetărie. Am un laborator cu circuit închis. Mă trezeam la 6 dimineața, o duceam pe Jacqueline la școală, mergeam la laborator, mai aveam și filmări, eram pe repede înainte, pictam și haine, dar la un moment dat s-a acumulat oboseala și m-a luat Salvarea. Am și predat la o școală de cofetari. Îmi place să și gătesc, dar Mihai gătește mai bine ca mine”, a explicat ea.