Majda Aboulumosha dă amănunte din viața sentimentală. Ce spune despre bărbatul cu care este de trei ani

18.02.2021, 12:49
Majda Aboulumosha dă amănunte din viața sentimentală. Ce spune despre bărbatul cu care este de trei ani
Majda Aboulumosha dă amănunte din viața sentimentală. Ce spune despre bărbatul cu care este de trei ani

Majda Aboulumosha a făcut declarații despre iubitul ei, cu care formează un cuplu de trei ani.

Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai.

Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

Majda: ”Eu aveam copilul, nu alergam după iubire”


”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

Vedeta a mărturisit că Mihai, iubitul ei, a fost cel care a susținut-o când a fost vorba să-și deschidă propria afacere.

”Mama mă vedea consul. Eu doream să devin ghid turistic, am terminat facultatea de Turism. Spun „da la orice provocare. Prima prăjitură am făcut-o la opt ani, dintr-un ou. Mi-am chemat prietenele și am făcut niște fursecuri. Îmi place să simt că oamenii mănâncă din mâinile mele. Mihai (n.r. iubitul ei) m-a încurajat să fac asta. Mi-am luat o camionetă mobilă să fac o cofetărie. Am un laborator cu circuit închis. Mă trezeam la 6 dimineața, o duceam pe Jacqueline la școală, mergeam la laborator, mai aveam și filmări, eram pe repede înainte, pictam și haine, dar la un moment dat s-a acumulat oboseala și m-a luat Salvarea. Am și predat la o școală de cofetari. Îmi place să și gătesc, dar Mihai gătește mai bine ca mine”, a explicat ea.

citește și...