Ce spune Majda Aboulumosha despre actualii concurenți de la ”Survivor România”. ”M-aș lupta cu cea mai puternică”

09.02.2022, 14:17
Ce spune Majda Aboulumosha despre actualii concurenți de la ”Survivor România”. ”M-aș lupta cu cea mai puternică”
Ce spune Majda Aboulumosha despre actualii concurenți de la ”Survivor România”. ”M-aș luptra cu cea mai puternică”

Majda Aboulumosha a fost concurentă într-una dintre edițiile emisiuni ”Survivor România”. Vedeta a făcut declarațiidespre actualul sezon al competiției din Republica Dominicană și despre concurenții din cele două echipe: Faimoși și Războinici. ”M-aș luptra cu cea mai puternică”, a afirmat Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, în sezonul anterior, când  competiția a fost difuzată de postul de televiziune Kanal D. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

Vedeta a comentat despre actualul sezon al emisiunii ”Survivor România și despre concurenții aflați în competiție pentru okmagazine.ro. Întrebată ce concurentă din echipa Războnicilor ar provoca pe traseu, Majda a răspuns: ”M-aş lupta cu cea mai puternică, dar o apreciez pe Ramona pentru emoţia cu care luptă, pentru faptul că a trecut printr-o traumă aşa mare şi reuşeşte să facă faţă unui asemenea concurs. Dă dovadă de multe putere”.

Ce spune Majda Aboulumosha despre actualii concurenți de la ”Survivor România”. ”Zmărăndescu e luptător şi ştie cum stă treaba”

Majda Aboulumosha a explicat ș cine are, în opinia ei, tiparul câștigătorului. ”În primul rând, trebuie să fii foarte puternic psihic. Zmărăndescu e luptător şi ştie cum stă treaba, dar la un moment dat se instalează dorul foarte puternic de casă şi devine tot mai greu. Otilia este şi ea foarte puternică, dar în acelaşi timp foarte sensibilă şi nu ştiu cum va face faţă în continuare. Sincer, toţi au potenţial”, a spus vedeta.

”Îi admir pe toţi pentru curajul lor şi stropul de nebunie. Altfel e greu să rezişti în astfel de condiţii”, a completat Majda Aboulumosha.

”Mă uit tot timpul la “Survivor”. Este un sezon plin de adrenalină, iar faptul că am fost acolo şi am simţit totul pe pielea mea, ştiu cu adevărat că lucrurile sunt mult mai intense. Şi abia aştept să văd noile episoade în fiecare săptămână, pe Pro TV”, a încheiat ea.

citește și...