Majda, după experiența ”Survivor România”. ”Adevărata junglă era în camp”

22.03.2021, 16:20
Majda, după experiența ”Survivor România”. ”Adevărata junglă era în camp”
Majda, după experiența ”Survivor România”. ”Adevărata junglă era în camp”

Majda Aboulumosha a mărturisit cum a fost pentru ea participarea la emisiunea ”Survivor România”.

Majda Aboulumosha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Majda a fost eliminată din concurs în urma voturilor primite de la telespectatori. Vedeta a explicat, într-un interviu pentru click.ro, cum a fost pentru ea experiența participării la ”Survivor România”.

”O schimbare în viața mea! Îți dai seama cât de puternic ești în situții limită, cât de important este să rămâi cu iubire în inimă când nu ai nimic și stresul e mare, când foamea poate scoate tot ce e mai urât din oameni. Am înțeles după această aventură că nu ai nevoie de multe lucruri pentru a fi liniștit”, a spus Majda.

Ce a răspuns Majda când a fost întrebată despre cine ar putea câștiga ”Survivor România”

”Adevărata junglă era în camp, mereu am spus că e un joc social și nu e ușor să conviețuiești cu 11 caractere puternice și diferite, dar dacă ajungi să te înțelegi cu coechipierii, să-i accepți și să construiești o echipă, poți ajunge departe. Mi-am impus să nu-mi fie greu, am pornit la drum cu gândul să îi înțeleg pe cei din echipa mea și să le fiu alături. Pe trasee m-am accidentat mult, dar întotdeauna am mers mai departe”, a mai spus Majda Aboulumosha.

Vedeta a fost întrebată despre care dintre concurenții de la ”Survivor România” ar putea ieși învingător.

”Din punctul meu de vedere există două echipe Faimoși și Războinici. Nu cred că există favoriți în competiție, există favoriți ai publicului. La fiecare consiliu există câte un favorit din fiecare tabără. Este greu să spui cine va câștiga, sunt mulți factori necunoscuți. Cred că va câștiga cel mai bun și cel mai autentic”, a afirmat Majda Aboulumosha.

 

citește și...