Ce spune Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsnicie, despre Anamaria Prodan. ”Nu m-a tratat diferit față de ceilalți”

26.10.2021, 14:33
Ce spune Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsnicie, despre Anamaria Prodan. ”Nu m-a tratat diferit față de ceilalți”
Ce spune Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsbnicie, despre Anamaria Prodan. ”Nu m-a tratat diferit față de ceilalți”

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, a spus care este relația sa cu impresara Anamaria Prodan, cea de-a doua parteneră de viață a tatălui său. ”Nu m-a tratat diferit față de ceilalți” , a afirmat, printre altele, Luca, băiatul pe care Laurențiu Reghecampf îl are din mariajul cu Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea.

Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008. Mariana e originară din Târgoviște, la fel ca fostul antrenor al FCSB. A absolvit mai multe cursuri de beauty și make-up și detine un salon de înfrumusețare în țara de adopție. După divorț, băiatul lor, Luca, a rămas să locuiască împreună cu mama sa în Germania. Acum, Luca are 19 ani și e pasionat de muzica electronică. Nu a fost atras de fotbal, dar a practicat ciclismul timp de mai mulți ani. Luca seamănă foarte bine cu celebrul său tată și are o relație foarte bună cu Anamaria Prodan.

Ce spune Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsnicie, despre Anamaria Prodan.  ”Mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea”

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit în cartea recent lansată a Anamariei Prodan despre relația pe care o are cu aceasta.

”Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul scris în cartea Anamariei Prodan, poterivit spynews.ro.

citește și...