Ce spune Liviu Vârciu despre starea sa de sănătate după ce a avut COVID-19. ”Am trecut cu bine peste toate”

03.09.2021, 13:32
Ce spune Liviu Vârciu despre starea sa de sănătate după ce a avut COVID-19.  ”Am trecut cu bine peste toate”
Ce spune Liviu Vârciu despre starea sa de sănătate după ce a avut COVID-19. ”Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni”

Liviu Vârciu, în vârstă de 40 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu ceva timp. Artistul a vorbit despre acea perioadă și a dat detalii despre starea sa de sănătate din prezent.  Dacă la momentul infectării a trecut prin clipe de coșmar, acum binecunoscutul artist a mărturisit că se simte cât se poate de bine.

Liviu Vârciu a fost infectat cu COVID-19 în urmă cu câteva luni. Artistul a avut o formă ușoară a bolii, dar cu toate acestea atunci a trecut prin clipe de coșmar.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, spunea Liviu Vârciu după ce a fost infectat, în urmă cu nouă luni.


Ce spune Liviu Vârciu despre starea sa de sănătate după ce a avut COVID-19. ”Alerg de colo-colo, am multe de făcut”

Acum, Liviu Vârciu a mărturisit, pentru playtech.ro, că starea sa de sănătate este una cât se poate de bună. ”Sunt sănătos, nu mai am nimic, am trecut cu bine peste toate. Alerg de colo-colo, am multe de făcut”, a spus el.

Pe 8 septembrie, Liviu Vârciu își lansează filmul , ”Zăpadă, ceai și dragoste”, după care, în data de 17 septembrie va face petrecerea de botez pentru fiul său. ”Va fi pe data de 17 septembrie. Anul trecut, când l-am botezat, nu am putut să facem și petrecerea”.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul trecut. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

citește și...