Liviu Vârciu a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. ‘L-am luat fix de Crăciun’

24.12.2020, 10:43
Liviu Vârciu a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. 'L-am luat fix de Crăciun'
Liviu Vârciu a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. 'L-am luat fix de Crăciun'

Liviu Vârciu a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Acesta a anunțat în mediul online că are coronavirus, însă a preferat să facă haz de necaz. 

Liviu Vârciu s-a alăturat și el listei de vedete de la Antena 1 care au fost depistate cu coronavirus în ultimele luni, după le-a mărturisit fanilor săi că nu se simte prea bine și se află în izolare.

În mesajul postat pentru fanii săi, Vârciu a început să glumească despre întreaga situație, mai ales că s-a infectat în prag de sărbători.

Liviu Vârciu are coronavirus

‘Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun. 

E bine ca nu imi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă’, a fost mesajul amuzant al lui Liviu Vârciu.

În vara acestui an, mai multe vedete din trustul Antena 1 au fost confirmate pozitiv cu coronavirus.

Emisiunea ‘Te cunosc de undeva’ a fost suspendată, după ce s-au depistat mai multe cazuri de COVID-19. Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș au fost o parte dintre vedetele care au fost internate în spital.

Marcel Pavel a fost primul confirmat cu COVID-19

Solistul Marcel Pavel a fost dus de urgență la Institutul “Matei Balş” din Capitală și a mărturisit că a trecut prin momente dificile. Inițial, acesta a crezut că a răcit, însă în cele din urmă s-a depistat că era infectat cu coronavirus. Marcel Pavel a spus că a fost mai grea încercare a vieții sale.

‘În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului “Matei Balș” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului “Matei Balș’, scria artistul pe Facebook, la jumătatea lunii iunie.

citește și...