Ce spune Liviu Vârciu despre nunta cu Anda Călin. ”Când vom cădea de acord, o vom face”

21.05.2022, 16:29
Ce spune Liviu Vârciu despre nunta cu Anda Călin. ”Când vom cădea de acord, o vom face”
Ce spune Liviu Vârciu despre nunta cu Anda Călin. ”Când vom cădea de acord, o vom face”

Liviu Vârciu, în vârstă de 41 de ani, formează un cuplu de mai mulți ani cu Anda Călin, împrreună cu care are dioi copii. Artistul a comentat despre nunta cu cea care îi este parteneră. ”Încă nu am căzut de comun acord, dacă va fi nuntă cu invitați sau fără. Când vom cădea de acord, o vom face”, a spus el.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Ce spune Liviu Vârciu despre nunta cu Anda Călin. ”Discutăm despre nuntă de când ne-am cunoscut”

Liviu Vârrciu a vorbit despre nunta cu Anda Călin. Acesta a explicat că partenera lui de viață nu-și dorește o nuntă grandiaosă. De asemenea, Liviu Vârciu a spus, pentru playtech.ro, că nu concepe să facă nunta în aștă țară decât România. ”Doamna mea nu vrea nuntă în locație de cinci stele, grandioasă, ci singură, pe plajă. Bine, cu mine, că nu are cu cine altcineva să se mărite… Discutăm despre nuntă de când ne-am cunoscut. Încă nu am căzut de comun acord, dacă va fi nuntă cu invitați sau fără. Când vom cădea de acord, o vom face”, a declarat Liviu Vârciu.

”Eu sunt român, îmi iubesc țara. Nu vreau și nu-mi fac nunta în altă parte decât în România”, a completat artistul.

citește și...