Ce spune Livian despre revenirea la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3! Afirmațiile lui o vor scoate din sărite pe Bianca, fosta lui iubită

31.07.2020, 16:42
Ce spune Livian despre revenirea la 'Puterea dragostei', sezonul 3! Afirmațiile lui o vor scoate din sărite pe Bianca, fosta lui iubită
Ce spune Livian despre revenirea la 'Puterea dragostei', sezonul 3! Afirmațiile lui o vor scoate din sărite pe Bianca, fosta lui iubită

Duminica trecută a avut loc finala sezonului doi al emisiunii ‘Puterea dragostei’, iar marii câștigători au fost Bianca Comănici și Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Ambii au plecat acasă cu trofeul și câte 10.000 de euro de fiecare.

Deși au câștigat marele premiu, Bianca și Livian nu mai formează un cuplu, iar tânărul a vorbit recent despre posibilitatea de a participa la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3.

Afirmațiile lui o vor scoate din sărite pe Bianca, care încă speră să formeze un cuplu din nou cu el. Livian a mărturisit că fanii vor să îl vadă din nou în emisiune.

Vrea să revină în Turcia?

‘Sincer să vă zic, în momentul de față eu lucrurile le văd așa: am mai fost o data la “Puterea Dragostei”, m-am ales cu dragostea și am și câștigat ce era de câștigat, adică trofeul. Să mă duc încă un an nu aș vedea de ce, dar nu se știe niciodată. Niciodată nu zic nu, poate intră o concurentă care îmi face cu ochiul sau care îmi ia privirea, atenția și atunci…mai vedem dacă mai intru în sezonul trei. Cred că a și leșinat când a auzit (n.r. Bianca)’, a spus Livian, într-un interviu pentru Kanal D.

Cât despre relația cu Bianca, Livian a declarat că tatăl să nu a fost niciodată de acord cu bruneta, astfel că, în familia lor, acesta a fost un motiv de discuție în permanență.

‘E o întrebare bună, dar pe care o să o evit banditește. Dacă ar fi să alegi între Bianca și familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, aș face în așa fel ca Bianca să fie familia mea’, a spus Livian.

Livian, acuzat că și-a plătit voturile în finală

Bianca și Livian de la ‘Puterea dragostei’ au dezvăluit ce vor face cu banii câștigați și ce planuri de viitor au

După terminarea celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’, în culise, spiritele s-au încins între concurenții care s-au calificat în marea finală a show-ului matrimonial. Livian a fost acuzat că a dat bani pentru a ieși marele învingător.

Berna și Philip, singurul cuplu care s-a calificat în finala ‘Puterea dragostei’, au oferit detalii incendiare despre ce s-a întâmplat cu adevărat în finală.

‘Am foarte supărată, pentru că am avut o mică discuție în platou eu, Ella și Bianca. Ella s-a certat cu Bianca pe ideea că s-au plătit voturile. Da, este adevărat că Livian a oferit 1000 de euro ca să fie votat. Adică, Ramona l-a votat și a primit 1000 de euro. Ramona este dovada vie. Și Bianca a spus în emisiune a spus că o să dea și ea bani, și noi ne-am supărat. A zis și în emisiune. Nu e un secret’, a declarat blonda, scrie Wowbiz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Restaurant Mon Paris ?

O postare distribuită de ᗷianca (@comanicibianca) pe

citește și...