Bianca și Livian de la ‘Puterea dragostei’ au dezvăluit ce vor face cu banii câștigați și ce planuri de viitor au

27.07.2020, 23:39
Bianca și Livian de la 'Puterea dragostei' au dezvăluit ce vor face cu banii câștigați și ce planuri de viitor au

Livian și Bianca au câștigat ‘Puterea dragostei’, sezonul 2. Cei doi tineri au luat trofeul și câte un cec de 10.000 de euro. Deși nu mai formează un cuplu de câteva luni, Livian și Bianca se comportă ca și într-o relație.

În urmă cu o zi a fost difuzată finala ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, în cadrul căreia Bianca și Livian au fost cei mai norocoși și au plecat acasă cu câte 10.000 de euro fiecare.

Luni, 27 iulie, Bianca si Livian au fost invitați în emisiunea ‘Teo Show’, unde au detaliat ce vor face cu banii încasați și ce planuri de viitor au. De asemenea, Livian a explicat motivele care au dus la despărțirea de Bianca Comănici.

Bianca si Livian, în platoul de la ‘Teo Show’

Momentan, tinerii locuiesc împreună în același apartament, însă pe viitor nu exclud posibilitatea unei împăcări.

‘Suntem împreună aici (n.r. platoul Teo Show). E ca pe Facebook. Într-o relație complicată. Ne-am despărțit din cauza felului în care reacționam în anumite situații. Eu am un alt stil, ea nu lăsa de la ea. Chestii de comportament. Am trecut prin relații lungi, experiențe, și am zis că dacă continuăm așa, o să ajungem să ne urâm unul pe celălalt. Dacă e să fim pe viitor, vom fi’, a explicat Livian de la ‘Puterea dragostei’.

‘El s-a despărțit de mine. Momentan stă la mine. Am învățat foarte mult. Livian m-a învățat cu frumosul în sezonul 2. Datorită lui am devenit mai bună. Îl iubesc de foarte mult timp., a conchis și Bianca.

Cât despre banii de la ‘Puterea dragostei’, fiul lui Nelson Mondialu a specificat următoarele: ‘Nu am mai zis până acum ce o să fac cu banii. Crescătorie de veverițe. Acolo vreau să investesc toți banii’. 

‘Eu am vrut să-i împart cu el. Cred că banii ar trebui investiți momentan’, a adăugat și Bianca.

Livian, acuzat că și-a plătit voturile în finală

După terminarea celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’, în culise, spiritele s-au încins între concurenții care s-au calificat în marea finală a show-ului matrimonial. Livian a fost acuzat că a dat bani pentru a ieși marele învingător.

Berna și Philip, singurul cuplu care s-a calificat în finala ‘Puterea dragostei’, au oferit detalii incendiare despre ce s-a întâmplat cu adevărat în finală.

‘Am foarte supărată, pentru că am avut o mică discuție în platou eu, Ella și Bianca. Ella s-a certat cu Bianca pe ideea că s-au plătit voturile. Da, este adevărat că Livian a oferit 1000 de euro ca să fie votat. Adică, Ramona l-a votat și a primit 1000 de euro. Ramona este dovada vie. Și Bianca a spus în emisiune a spus că o să dea și ea bani, și noi ne-am supărat. A zis și în emisiune. Nu e un secret’, a declarat blonda, scrie Wowbiz.

‘La mine, nu a fost suspansul ăsta, la mine, a fost simplu, din primul tur, am avut voturi. Lumea apreciază ce este de apreciat, eram ferm convins. Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals’, a spus Livian, după ce Andreea Mantea i-a înmânat trofeul.

citește și...