Ce spune Ilinca Vandici despre băiețelul său. ”Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților”

08.05.2022, 14:11
Ce spune Ilinca Vandici despre băiețelul său. ”Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților”
Ce spune Ilinca Vandici despre băiețelul său. ”Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 35 de ani, a vobit despre rolul său de mamă și despre cum își educă băiețelul, Zian, pe care îl are din mariajul cu Andrei Neacșu. ”Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților. El va face ceea ce are în casă sau cu ce e obișnuit și cu ce a crescut”, a spus aceasta.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În prezent,  Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

În ceea ce privește viața perrsonală, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici a vorbit despre fiul său și despre educația pe care încearcă să i-o dea acestuia în cadrul unui inteviu.

Ce spune Ilinca Vandici despre băiețelul său. ”Câteodată îmi este foarte greu să nu râd când spune o prostie”

”Încerc de acum să-l cresc astfel încât el să aibă o evoluție foarte sănătoasă, să fie sigur pe ceea ce își dorește. Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților. El va face ceea ce are în casă sau cu ce e obișnuit și cu ce a crescut. Drept urmare, eu încerc să-i dau o educație sau să-l formez astfel încât el să poată lua deciziile în viață. Încerc de acum să-l cresc astfel încât el să aibă o evoluție foarte sănătoasă, să fie sigur pe ceea ce își dorește. Copilul urmează întotdeauna tiparele părinților. El va face ceea ce are în casă sau cu ce e obișnuit și cu ce a crescut. Drept urmare, eu încerc să-i dau o educație sau să-l formez astfel încât el să poată lua deciziile în viață”, a spus Ilinca Vandici, potrivit kanald.ro.

”Este un copil foarte înțelept și desi are energie extrem de multa, nu face greșeli mari. Însă mă uimește constant. Daca eu am o discuție azi cu Andrei, peste cinci zile, el aduce aminte din senin de ceva din acea discuție. Iarăși, cu atenția distributiva mă uimește: sta și se joaca, eu stau lângă el și poate vorbesc la telefon cu cineva și este atent și la discuția mea și la ce fac eu și tine minte tot și mă mai surprinde cu replicile pe care le are care nu stiu de unde îi vin. Câteodată îmi este foarte greu să nu râd când spune o prostie că asta l-ar alimenta pe el să spună în continuare acel cuvânt care poate nu e foarte frumos, dar îmi este și drag de el. Încerc să păstrez o balanță”, a ma declarat vedeta TV.

 

citește și...