Ce spune Horia Brenciu despre cariera sa. ”Nu am avut un traseu profesional tipic”

23.08.2021, 14:27
Ce spune Horia Brenciu despre cariera sa. ”Nu am avut un traseu profesional tipic”
Ce spune Horia Brenciu despre cariera sa. ”Nu am avut un traseu profesional tipic”

Horia Brenciu, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că traseul său profesional nu a fost unul tipic. ”Am fost prezentator, mai bine de 10 ani, și apoi m-am decis să încep să cânt”, a afirmat Horia Brenciu. Binecunoscutul artist a făcut declarații despre cariera sa, dar și despre viața sa personală într-un interviu.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În prezent, acesta este implicat în proiectul ”Masked Singer România”, de la Pro TV. Al doilea sezon al emisiunii va fi difuzat începând din toamna acestui an. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Horia Brenciu a vorbit despre viața și cariera sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru tvmania.ro.

Ce spune Horia Brenciu despre cariera sa. ”Toate au venit la timpul lor în ceea ce mă privește”


Horia Brenciu a fost întrebat dacă mai există lucruri pe care ar vrea să le realizeze în plan profesional și nu a avut oportunitatea. ”Toate au venit la timpul lor în ceea ce mă privește. Nu am avut un traseu profesional tipic. Am fost prezentator, mai bine de 10 ani, și apoi m-am decis să încep să cânt. Deciziile pe care le-am luat au fost în acord cu puterea mea, din acel moment, de a duce la bun sfârșit proiectele de care mă apucam. Pentru viitor, am multă energie și multe idei, vorba aia, am stat un an și jumătate departe de oameni”, a explicat artistul.

Horia Brenciu a dezvăluit că își dorește să petreacă cât mai multe momente alături de familia sa: ”Dincolo de studio și academia de arte pe care o păstoresc, îmi plănuiesc mai multe momente alături de familia mea. Pe unul dintre ele îl voi pune în practică în toamna asta: o excursie la cules de ciuperci, în pădurile din Brașov. Printre altele, ar mai fi în plan o surpriză pentru cinefili, care se va lansa în primăvară, dar mă opresc deocamdată aici cu planurile mele pașnice…”.

citește și...