Ce spune George Burcea despre oficializarea relației cu Viviana Sposub. ”Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu”

07.06.2022, 16:17
Ce spune George Burcea despre oficializarea relației cu Viviana Sposub. ”Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu”
Ce spune George Burcea despre oficializarea relației cu Viviana Sposub”. ”Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu”

Actorul George Burcea, în vârstă de 34 de ani, a fost întrebat despre momentul în care intenționează să oficializeze cu acte în regulă relația cu vedeta de televiziune Viviana Sposub, cea alături de care trăiește o poveste de dragoste de câțiva ani. ”Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu”, a mărturisit George Burcea.

George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara.

George Burcea a dat detalii din povestea sa de dragoste cu Viviana Sposub pentru playtech.ro. ”Cred că acesta este secretul unei relații, ca partenerii să se susțină, indiferent în ce branșă activează fiecare. Așa se întâmplă la noi de doi ani încoace”, a spus el.

Ce spune George Burcea despre oficializarea relației cu Viviana Sposub. ”Ca în orice cuplu, există discuții în contradictoriu”

Despre oficializarea relației cu Viviana Sposub, George Burcea a declarat: ”Relația noastră e oficializată de când am ieșit din fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în fermă am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas”.

Actorul a vorbit și despre discuțiile care apar în cuplul lor: ”Ca în orice cuplu, există discuții în contradictoriu. O dată cedez eu, o dată ea, sau de două ori eu, o dată ea. Am reușit să găsim calea de mijloc, încât să conștientizăm ce nu e bine. Mie îmi place ce se întâmplă în relația noastră… După o discuție aprinsă, nu lăsăm supărarea să se ducă la nesfârșit. Și acesta poate fi un secret al unei relații reușite. Ok, te cerți, pleci, iei o țigare, o cafea, apoi spui iartă-mă, n-am știu, etc. Cu cât sunt mai calde lucrurile, cel puțin în cazul nostru, cu atât se rezolvă mai repede. Dacă lași în tine, te macină”.

citește și...