Ce spune Brigitte Pastramă despre relația cu soțul ei, Florin Pastramă. ”Este bărbatul vieții mele din prezent”

22.05.2022, 13:18
Ce spune Brigitte Pastramă despre relația cu soțul ei, Florin Pastramă. ”Este bărbatul vieții mele din prezent”
Ce spune Brigitte Pastramă despre relația cu soțul ei, Florin Pastramă. ”Este băbatul vieții mele din prezent”

Brigitte Pastramă, în vârstă de 45 de ani, a făcut declarații despre partenerul ei de viață, Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la un show de televiziune și cu care este căsătorită de câțiva ani. ”Este bărbatul vieții mele din prezent”, a spus Brigitte Pastramă despre actualul său soț, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin pastramă, au făcut declarații despre relația lor în cadrul unui interviu pe care l-au acorrdat pentru emisiunea ”Star News”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că își dorește să îmbătrânească alături de actualul ei partener de viață.

Ce spune Brigitte Pastramă despre relația cu soțul ei, Florin Pastramă. ”Nu aș schimba nimic la Florin”

„Este bărbatul vieții mele din prezent. Dacă Dumnezeu îngăduie eu mi-aș dori rău de tot (n.r. să îmbătrânească alături de el)…. Nu aș schimba nimic la Florin”, a declarat Brigitte Pastramă, citată de spynews.ro.

”În primul rând, vreau să-i mulțumesc bunului Dumnezeu pentru schimbarea pe care a făcut-o în mine. Dumnezeu a lucrat prin Brigitte”, a spus și Florin Pastramă.

Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cât au costat

În urmă cu ceva timp, soția lui Florin Pastramă a explicat în amănut ce operații estetice are. Pe contul său de socializare, vedeta a spus și cât a plătit pentru fiecare intervenție estetică la care a recurs de-a lungul anilor. Cea mai scumpă operație a fost una din 2013 și a costat 10.000 de euro.

”Nu am ascuns niciodată intervențiile chirurgicale, dar nu am avut niciodată vreo liposucție…. niciunde! Dragii mei, ca să nu mai îmi băgați în “cont” tot felul de operații la tot felul de prețuri, vă spun eu cum stă treaba: Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€).  Am o rinoplastie, făcută de renumitul dr Hakan Gence de la Esteworld deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).  Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă , care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania, la TKlinik , dr Tiklea Marian – operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Vedeta a continuat:”Mai am un implant de sprâncene pentru care am optat în 2019, (2000 €) și l-am făcut în Turcia , la Esteworld, acolo unde am făcut și o operație de implant fesier, în 2018 (5500€). În prezent nu am nimic în buze, nici nu mi-aș mai băga prea curând??‍♀️  Anual îmi injectez botox în frunte, o substanță care paralizează mușchii de expresie care formează ridurile (200€)”.

citește și...