Ce spune Dorian Popa despre mărirea familiei. ”Nu mă simt pregătit”

14.06.2022, 13:17
Ce spune Dorian Popa despre mărirea familiei. ”Nu mă simt pregătit”
Ce spune Dorian Popa despre mărirea familiei. ”Nu mă simt pregătit”

Cântărețul Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, a comentat, în cadrul unui podcast, despre posibilitatea de a își mări familia și de a deveni tătic. Artistul a mărturisit că nu își dorește copii deocamdată și a explicat de ce. ”M-am gândit de foarte multe ori la copil, iar răspunsul cel mai franc pe care am găsit să îl ofer, pentru că asta îmi doresc de la mine, sinceritate, este că încă nu simt. Nu mă simt pregătit”, a declarat el.

Dorian Popa este un cunoscut actor și cântăreț. A devenit cunoscut anul 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band. Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. De asemenea, artistul este implicat și într-un proiect de imobiliare.

În ceea ce privește viața personală, Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de peste zece ani. Prezent la podcastul lui Radu Țibulcă, Dorian Popa a vorbit despre eventualitatea de a avea un copil. Artistul a afirmat că nu se simte pregătit să devină tătic.

Ce spune Dorian Popa despre mărirea familiei. ”La cum muncesc eu, și cei care se mai uită pe online văd, aș putea să îmi văd copilul lunea, două ore seara și marțea, o oră, ceea ce nu mi se pare normal”

„M-am gândit de foarte multe ori la copil, iar răspunsul cel mai franc pe care am găsit să îl ofer, pentru că asta îmi doresc de la mine, sinceritate, este că încă nu simt. Nu mă simt pregătit. Nu vreau să mă blameze oamenii și le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învață să nu judecăm persoanele de lângă noi, dar eu deocamdată mă simt mai bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac. Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au zis că „Păi, da, mă, dar ai timp”. Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul, cum aleg eu, nu mai ai timp să îți vezi copilul îndeajuns de mult încât el să simtă că crește alături de tine, iar tu să simți că ești un părinte pentru el. Nu. La cum muncesc eu, și cei care se mai uită pe online văd, aș putea să îmi văd copilul lunea, două ore seara și marțea, o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil sau poate nu e la mine să vină acum. În aceeași ordine de idei, bărbatul la 33 de ani începe să devină bărbat. (…) Nu simt în momentul ăsta. Consider că trebuie să mă dedic muncii mele”, a declarat Dorian Popa la podcastul lui Radu Țibulcă, notează tvmania.ro.

Artistul nu exclude însă posibilitatea de a deveni tpătic, însă atunci când va fi momentul potrivit: „În momentul în care va apărea little Popa, o să fie momentul în care din toate punctele de vedere și din toate calculele, că din păcate asta e, în mintea mea e matematică și asta mă încurcă de multe ori în viață, că gândesc prea mult… în momentul în care toate pasențele mele vor fi puse la punct, atunci o să fac. Nu pot să merg pe premisa pe care am auzit-o de la oameni, care într-adevăr sunt mai boemi, mai îndrăgostiți: „Lasă, mă, că până îl faci e greu.” Nu e adevărat. E greu și după ce îl faci. E greu până ce e adult”.

citește și...