Ce spune Dinu Maxer despre noua afacere a soției sale. ”Suma pe care o aduce în casă este de 3000 de euro”

08.02.2022, 15:34
Ce spune Dinu Maxer despre noua afacere a soției sale. ”Suma pe care o aduce în casă este de 3000 de euro”
Ce spune Dinu Maxer despre noua afacere a soției sale. ”Suma pe care o aduce în casă este de 3000 de euro”

Dinu Maxer  a dat mai multe detalii despre afacerea cu produse în care este implicată partenera sa de viață, Deea Maxer, afacere care îi ajută să îmbunătățească venturile familiei. Artistul a dezvăluit că și el este implicat în afacerea respectivă. ”Suma pe care o aduce în casă este de 3000 de euro”, a spus Dinu Maxer despre veniturile soției sale din afacerea respectivă.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți. Deea Maxer este implicată într-o nouă afacere, legată de produsele cosmetice, care o ajută să-și îmbunătățească veniturile.

Despre noul bussines și despre câți bani câștigă familia sa a vorbit Dinu Maxer într-un interviu pentru wowbiz.ro. Și artistul este implicat în afacerea cu produse cosmetice.

Ce spune Dinu Maxer despre noua afacere a soției sale. ”Inclusiv eu, luna asta, am venituri, nu care ating miile de euro, dar e bine”

“Sunt foarte mândru de soția mea! Faptul că Deea a reușit în acest sistem este prin faptul că este foarte încântată și de produse, adică nu e o simplă reclamă, gen influencer. Suma pe care o aduce în casă este de 3000 de euro, dar nu numai Deea câștigă banii ăștia, are o echipă sub ea și inclusiv eu, care sunt în echipa ei, fiindcă mi s-a părut un sistem foarte inteligent făcut, inclusiv eu, luna asta, am venituri, nu care ating miile de euro, dar e bine. Suntem 3-4 oameni care câștigăm peste 1000 de lei pe lună. În momentul ăsta pot să spun că a devenit o afacere de familie, în care m-am implicat și eu de astăzi 100%”, a explicat Dinu Maxer pentru sursa mai sus-menționată.

”Această reorientare de carieră a venit din cauza lipsei de activitate artistică. Noi avem un reality show. Adică sunt și mici venituri din drepturile de autor, dar sunt sume mici. Noi nu am oprit de tot activitatea artistică. În continuare activăm, dar acum cu pandemia nu mai ai cum. Este o oprortunitate care i s-a deschis Deei și care la rândul ei, o deschide și oamenilor interesați, oameni care au rămas fără loc de muncă și își doresc să facă bani în acest sistem MLM (Multi Level Marketing)”, a completat artistul.

 

citește și...