Cât câștigă Deea Maxer din afacerea în care este implicată în prezent. ”Nu mai sunt spectacole, nu mai avem unde să activăm”

01.02.2022, 16:49
Cât câștigă Deea Maxer din afacerea în care este implicată în prezent. ”Nu mai sunt spectacole, nu mai avem unde să activăm”
Cât câștigă Deea Maxer din afacerea în care este implicată în prezent. ”Nu mai sunt spectacole, nu mai avem unde să activăm”

Deea Maxer, în vârstă de 31 de ani, este implicată într-o afacere care nu are nico legătură cu muzica și dansul. Este vorba de produse cosmetice. partenera de viață a muzicianulu Dinu Maxer a dat detalii despre jocul ei din prezent și a dezvăluit câți bani câștigă. ”Nu mai sunt spectacole, nu mai avem unde să activăm”, a spus artista.

Deea Maxer este implicată într-o nouă afacere, legată de produsele cosmetice, care o ajută să-și îmb unătățească veniturile. Despre noul bussines și despre câți ban face a dat artista detalii în cadrul unui interviu pentru click.ro.

„Anul acesta am întâlnit această oportunitate legată de această companie de cosmetice, la care lucrez în prezent. Pe lângă muzică și viața artistică și emisiunea pe care o am alături de familie, la Antena Stars, “Mămici de pitici cu lipici”, îmi doream o activitate suplimentară, ceva în domeniul de frumusețe, beauty, eu fiind pasionată de make-up…. Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, mulți level marketing, am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei”, a spus vedeta.

Cât câștigă Deea Maxer din afacerea în care este implicată în prezent. ”În 10 zile de muncă am reușit să câștig din noul meu business 1000 de euro”

”În luna decembrie, în 10 zile de muncă, practic în jurul sărbătorilor am început această activitate, am reușit să câștig din noul meu business 1000 de euro. Iar în luna ianuarie, venitul meu final va fi undeva la 3000 de euro, într-o lună de zile… Pentru noul business activez pe firmă, mi-am deschis firmă pentru a face acest nou business în paralel. Legat de spectacole, am fost și noi foarte afectați, ca toata lumea, din toate domeniile, de această pandemie. Nu mai sunt spectacole, nu mai avem unde să activăm. Anul acesta pe calendarul nostru de spectacole avem un singur spectacol, o nuntă, acum în luna februarie știu că se fac evenimente din ce în ce mai rar și am încercat oarecum să mă reprofilez”, a detaliat Deea Maxer.

”Soțul meu este foarte încântat de noua mea activitate, este fericit că aduc bani în casă, având în vedere că din muzică veniturile noastre nu au fost extraordinare în ultimul timp, observă că nu mai am timp să gătesc atât de mult, însă eu încerc să îmi împart timpul și să fiu și alături de copii, să ne petrecem timp și cu ei, dar să nu uit că sunt gospodina casei și trebuie să fie frigiderul plin și mâncarea caldă tot timpul dar în același timp să mă ocup și de noul meu business care aduce, după cum ți-am spus, noul venit în familia Maxer”, a completat aceasta.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți. Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...