Ce spune Denise Rifai despre măritiș. ”Scopul vieţii mele nu este să mă căsătoresc”

12.12.2022, 17:18
Ce spune Denise Rifai despre măritiș. ”Scopul vieţii mele nu este să mă căsătoresc”
Ce spune Denise Rifai despre căsătorie

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări”, de la postul de televiziune Kanal D, a vorbit despre întemeierea unei familii și despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Nu am încă un copil şi nu sunt căsătorită. Scopul vieţii mele nu este să mă căsătoresc”, a declarat Denise Rifai în cadrul unui interviu.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

În ceea ce privește viața personală, Denise Rifai nu a fost căsătorită și nu are copii. Despre căsătorie și despre posibilitatea de a deveni mămică a făcut vedeta TV declarații în cadul unui inteviu pentru revista Viva.

Ce spune Denise Rifai despre măritiș. ”În ceea ce mă priveşte, nu îmi doresc să fiu o mamă singură”

”Am vorbit despre căsătorie în relaţiile mele, despre ideea de a fi mamă. Nu am încă un copil şi nu sunt căsătorită. Scopul vieţii mele nu este să mă căsătoresc. Mi-ar plăcea, în schimb, la un moment dat, să am acest partener al meu, omul acela alături de care să îmi doresc să văd răsăritul soarelui, cum spunea tata. Vedem apoi cu actele. Esenţa este cuplul. Copilul apare dacă există cuplul. Un copil are nevoie de energie dublă, şi masculină, şi feminină, şi de un cuplu sudat care să vadă lucrurile în armonie şi care să-i ofere educaţie”, a spus Denise Rifai.

”Nu înţeleg femeile care fac un copil ca să ţină legat de ele un bărbat şi nici pe cele care îşi manipulează bărbaţii prin copii. Încarcă acei copii într-un mod incorect, injust, le strică viaţa, copilăria, îi marchează, le creează traume. Nu îi înţeleg nici pe acei bărbaţi care intră în acest joc. Eu îmi doresc un bărbat pentru mine, iar dacă Dumnezeu va vrea, îmi va trimite un copil oricând va considera că este momentul. Pe de altă parte, nu îmi doresc neapărat să fac un copil, nu trebuie să devenim părinţi cu toţii, sunt oameni care au mai mulţi copii, sunt alţii care înfiază, alţii care nu au deloc copii. Putem să facem mult bine pentru oamenii din jur. Eu îmi doresc foarte mult să ajut, să echilibrez. (…) În ceea ce mă priveşte, nu îmi doresc să fiu o mamă singură. Accept varianta asta doar în cazul în care s-ar întâmpla ceva, un necaz, cu partenerul meu. Văd copilul ca pe un cadou de la Dumnezeu într-un cuplu care se iubeşte”, a adăugat vedeta TV.
citește și...