Ce spune Daniela Gyorfi despre gelozie. Ce a comentat despre relația cu George Tal

27.05.2021, 10:46
Ce spune Daniela Gyorfi despre gelozie. Ce a comentat despre relația cu George Tal
Ce spune Daniela Gyorfi despre gelozie. Ce a comentat despre relația cu George Tal

Cântăreața Daniela Gyorfi a dat detalii din relația sa cu George Tal. Aceasta a vorbit despre gelozia în cuplu.

Daniela Gyorfi are o relație de peste 15 ani cu George Tal. În cadrul unui interviu pentru revista Viva, artista a vorbit despre gelozie. ”În primul rând, nu-mi place să-i verific telefonul, să îl spionez! Din partea mea are libertate și înțelegere, dar recunosc că sunt un pic geloasă. Nu-mi place să fac pe detectivul, consider că într-o relație încrederea este totul”, a explicat Daniela Gyorfi.

Artista a recunoscut că în urmă cu zece ani au existat probleme în relația de cuplu, după ce George Tal a apărut în niște imagini alături de alte domnișoare, dar a trecut peste: ”Trecutul este trecut! Atunci a fost o perioadă mai delicată între noi, dar cred că George a învățat și a ales pe ce drum vrea să meargă”. ”Consider că nu trebuie să stai într-o relație pentru copil sau altceva! Dacă o relație nu funcționează, fiecare trebuie să meargă pe drumul lui. Așa mi se pare corect”, a completat artista.

Daniela Gyorfi a devenit mamă la 42 de ani

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria.

Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

”Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică. S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie”, mărturisea artista la TV.

citește și...