Ce spune Dan Capatos despre problema de sănătate cu care se confruntă fiul său. ”Lumea a exagerat”

03.05.2021, 14:34
Ce spune Dan Capatos despre problema de sănătate cu care se confruntă fiul său. ”Lumea a exagerat”

Dan Capatos, moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, a vorbit despre problema de sănătate pe care o are fiul său.

Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care de curând a devenit campion la tenis. Puștiul a mai făcut și alte sporturi, precum înot și fotbal. La Antena Stars, Dan Capatos a comentat pe marginea problemei de sănătate pe care o are fiul său, afirmând că acesta nu este una gravă. ”Când am vorbit pentru prima oară despre asta, lumea a exagerat. Este un colesterol, care nici măcar nu este atât de mare ca să fie comparat cu ceva grav, pe care l-a moștenit de la mine. Și eu sunt cu un colesterol mărit, dar stau așa cu el de 30 și ceva de ani. Doctorii știu că nu faptul că este mare este o problemă, dacă ar fi crescut sau dacă ar fi în creștere, ar fi o problemă. Dar el este constant de 30 de ani, nu cu valori uriașe”, a explicat prezentatorul TV, citat de spynews.ro.

”El l-a moștenit de la mine și, descoperindu-l de la o vârstă de la care nu putea să ia atât de multe medicamente, toți au zis sport intensiv, că ajută, arde grăsimi. Am descoperit pe la 6-7 ani”, a completat acesta.

Dan Capatos, familist convins

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Într-un interviu, prezentatorul de televiziune Dan Capatos a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață.

„Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena  Stars.

citește și...