Ce spune Cristina Spătar despre viața sa sentimentală. ”Nu mai am nimic cu nimeni”

21.03.2022, 16:19
Ce spune Cristina Spătar despre viața sa sentimentală. ”Nu mai am nimic cu nimeni”
Ce spune Cristina Spătar despre viața sa sentimentală. ”Nu mai am nimic cu nimeni”

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre viața sa sentimentală. vedeta a afirmat că în prezent nu este implicată în nicio relație amoroasă.  ”Nu mai am nimic cu nimeni”, a spus ea. Cristina Spătar a fost căsătorită și are doi copii. Aceasta a făcut declarații și despre eventualitatea de a se muta din România.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Cântăreața a vorbit deschis despe viața sa sentimentală. Acesta a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că în prezent nu este implicată în nicio relație amoroasă.

Ce spune Cristina Spătar despre viața sa sentimentală. ”Acum sunt singură și neliniștită”

“Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii”, a declarat Cristina Spătar pentru sursa mai sus-menționată.

Vedeta a vorbit și despre mutarea în Anglia, după ce s-a spus că ar fi decis să plece acolo cu copiii săi. “Sora mea stă în Anglia. Am fost la ea în vizită și apoi s-a speculat, vezi Doamne, că m-am mutat acolo. Mi-ar plăcea pe viitor să mă mut acolo, dar doar pentru copii, să studieze. Sunt mult mai multe oportunități acolo, față de România și legislația e de așa manieră încât să te ajute, nu să te împiedice, în orice ai vrea să întreprinzi… Sora mea, în câțiva ani se va retrage în Italia. În Italia chiar mi-ar plăcea să stau. E fain tare acolo. Nu mă mut în Anglia, dar dacă copiii vor vrea să studieze acolo, ok. Pentru facultăți chiar se merită, m-am documentat”, a explicat artista.

 

citește și...