Ce spune Cătălin Măruță despre conflictul cu Alexandra Stan. ”Să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm”

03.09.2021, 12:23
Ce spune Cătălin Măruță despre conflictul cu Alexandra Stan. ”Să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm”
Ce spune Cătălin Măruță despre conflictul cu Alexandra Stan. ”Nu poți să inventezi”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a fost enervată de comporrtamentul moderatorului TV Cătălin Măruță, în vârstă de 43 de ani, în urmă cu ceva timp, când a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. ”N-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru nici un ban din lumea asta”, a declarat vehement artista. Acum Cătălin Măruță i-a dat replica vedetei.

Alexandra Stan s-a declarat supărată pe prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Artista a povestit la podcastul găzduit de Damian Drăghici ce anume a deranjat-o când, în urmă cu ceva timp, a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Atunci, Alexandra Stan a vorbit despre nunta ei cu Emanuel Necatu, însă au deranjat-o întrebările despre o posibilă sarcină.

”A scris despre mine niște lucruri foarte nasoale. Doctorul mi-a spus că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac, oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor….și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru niciun ban din lumea asta”, explica Alexandra Stan.

Ce spune Cătălin Măruță despre conflictul cu Alexandra Stan. ”Dacă ai alte dovezi, te rog mult de tot, spune, dacă nu eu zic să te aștepți și la un proces pentru că e prea mult”

Cătălin Măruță a vorbit pentru prima dată despre comentariile făcute de Alexandra Stan în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. “Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și pentru că de foarte multe ori nu ai fost corectă. Știu că este foarte periculos răspunzându-ți astăzi în emisiune pentru că tu ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și de ce nu este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine. Dar lucrurile stau total invers și total diferit. Unde am scris eu despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să arăți vreun lucru scris de Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când nu este cazul. Pentru că ai venit aici în emisiune și o să arătam momentele în care te distrai, povesteai cu noi. Nicio secundă, niciun om din echipa emisiunii mele n-a știut despre problemele tale de sănătate. Îmi pare rău să aud aceste lucruri, dar niciodată nu ne-ai spus, pentru că niciodată noi nu am fi făcut așa ceva”, a spus prezentatorul emisiunii ”La Măruță”.

”Minciuna asta are picioare scurte și câteodată e bine să fim corecți și să fim fair-play față de oamenii care ne urmăresc. Dacă vrei să intri în direct, te rog mult de tot s-o faci. Și lucrul pe care colegii mei l-au făcut și noi l-am făcut este faptul că momentul cu tine din emisiunea înregistrată, la care ai fost de acord și la care ai contribuit, a fost difuzat mai devreme, decupat din emisiunea respectivă. Acolo au fost discuțiile cu managementul tău și nu altceva. Dacă ai alte dovezi, te rog mult de tot, spune, dacă nu eu zic să te aștepți și la un proces pentru că e prea mult. Hai să nu ne mai jucăm așa cu cuvintele și să inventăm. Pentru că și eu am familie, copii, părinți, am prieteni și nu aș vrea ca imaginea mea în fața lor să fie asta clădită de tine”, a mai declarat Cătălin Măruță.

citește și...