Alexandra Stan se pregătește să devină mămică!? A spus totul în direct, la tv

12.08.2021, 10:02
Alexandra Stan se pregătește să devină mămică!? A spus totul în direct, la tv
Alexandra Stan se pregătește să devină mămică!? A spus totul în direct, la tv

Alexandra Stan s-a așezat la casa ei, după ce s-a căsătorit în secret cu alesul inimii sale! Artista s-a măritat în urmă cu câteva săptămâni, iar acum ar vrea să devină mămică cât mai curând. 

Alexandra Stan trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Emanuel Necatu, bărbatul care a și dus-o la altar. Se pare că cei doi au decis să-și mărească familia.

Alexandra Stan se pregătește să devină mămică!?

„Ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”, spunea Alexandra recent, într-un interviu pentru revista Viva.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Alexandra Stan a dezvăluit dacă se mărește familia în viitorul apropiat.

„Da, îţi fac un verişor. Un nepoţel. În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu”, a dezvăluit Alexandra.

Ce nu mai poate să facă Alexandra Stan de când s-a căsătorit

Alexandra Stan este recunoscută pentru faptul că a pozat în diverse ipostaze provocatoare. Acum, artista a declarat, la TV, că soțul ei i-a interzis să mai apară topless.

”Eu aș vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”, a declarat Alexandra Stan, citată de spynews.ro.

Alexandra Stan a povestit și ce a atras-o la partenerul ei de viață, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant.

Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe. Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele”, a mărturisit Alexandra Stan.

citește și...