Alexandra Stan, enervată la culme de Cătălin Măruță. ”N-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru niciun ban din lumea asta”

20.08.2021, 15:17
Alexandra Stan, enervată la culme de Cătălin Măruță. ”N-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru niciun ban din lumea asta”
Alexandra Stan, enervată la culme de Cătălin Măruță. ”N-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru nici un ban din lumea asta”

Cântăreața Alexandra Stan este foc și pară pe prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Acesta a fost enervată de comporrtamentul moderatoerului TV în urmă cu puțin timp, când a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță””, de la Pro TV. ”N-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru nici un ban din lumea asta” , a declarat vehement artista.

Alexandra Stan se declară supărată pe prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Artista a povestit la podcastul găzduit de Damian Drăghici ce anume a deranjat-o când, în urmă cu ceva timp, a fost prezentă la emisiunea ”la Măruță”, pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Atunci, Alexandra Stan a vorbit despre nunta ei cu Emanuel Necatu, însă au deranjat-o întrebările despre o posibilă sarcină.

Alexandra Stan, enervată la culme de Cătălin Măruță. ”Mi s-a părut foarte urât din partea lui”


„Chiar zilele trecute am avut o întâmplare cu Măruță și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra. Niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic… a fost o chestie, așa… Cu toate că multă lume vorbea despre el, de ce face el la TV…și a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu difuza un anumit material. Cu toate că i-am zis să îl dea după data de 30, l-a dat cu două săptămâni înainte…”, a spus Alexandra Stan la podcastul lui Damian Drăghici, potrivit click.ro.

”A scris despre mine niște lucruri foarte nasoale. Doctorul mi-a spus că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac, oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor….și el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță în emisiune, pentru niciun ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii, iar oamenii m-au călcat în picioare”, a completat artista.

citește și...