Alexandra Stan dă detalii neștiute despre soțul ei. ”Nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat”

20.08.2021, 12:06
Alexandra Stan dă detalii neștiute despre soțul ei. ”Nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat”
Alexandra Stan dă detalii neștiute despre soțul ei. ”Nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a fost prezentă la podcastul găzduit de artistul Damian Drăghici. În cadrul acestui podcast, Alexandra Stan a făcut declarații despre Emanuel necatu, cel care i-a devenit soț cu doar câteva luni în urmă. ”Ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi”, a spus vedeta.

În urmă cu câteva luni, cântăreața Alexandra Stan  s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. În ultima perioadă, Alexandra Stan a renunțat la verighetă, lucru care a fost observat de internauți în fotografiile postate de Alexandra Stan pe rețelele de socializare. Artista a făcut o declarație în acest sens, afirmând că își dorește să țină cât mai intimă relația cu partenerul ei de viață.

Invitată la podcastul găzduit de Damian Drăghici, Alexandra Stan a vorbit despre partenerul ei de viață, Emanuel Necatu, afirmând că a simțit că acesta este un bărtbat pe care se poate baza. ”M-a cucerit cu energia, cu faptul că era credincios. Am simțit că e un bărbat pe care mă pot baza, nu cineva care mă vrea doar pentru că sunt Alexandra Stan. Chiar am simțit chestia asta de la el, doar că, na, nu se știe niciodată. Oamenii se schimbă”, a declarat artista, potrivit wowbiz.ro.


Alexandra Stan dă detalii neștiute despre soțul ei. ”Pentru mine contează foarte mult ca un bărbat să fie credincios”


Alexandra Stan a explicat că Emanuel Necatu a venit în viața ei exact atunci când avea nevoie. Cântăreața a explicat și ce anume a cucerit-o la cel care i-a devenit soț. „Nu știu dacă îi place lui să se vorbească despre el în mediul online. Mi-a mai zis că nu toată lumea e făcută pentru mediul ăsta și nu cred că e foarte ușor. E o presiune pe care o simți în momentul în care ești persoană publică și nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat. E bărbat, îți dai seama. Dacă era invers, poate era altceva, poate era mai ușor. Dar așa, ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi. Dar e un bărbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poți baza. Este un om credincios, în primul rând, că asta de fapt m-a și atras la el. Am avut o perioadă mai nasoală eu. Am fost la Survivor și când m-am întors venisem cu multe idei, să fac multe chestii și nu reușeam să fac proiectele pe care mi le doream. S-a îmbolnăvit motanul meu și eu fiind cu chestiile astea cu spiritualitatea, cu energetic, o prietenă mi-a zis de el, că el era terapeut și făcea curățări energetice și nu numai. Mai mult vorbește cu tine, te ajută, e consilier de dezvoltare personală. Te ajută să îți găsești drumul și să îți dai seama, să îți ierți părinții, chestii de genul ăsta”, a spus aceasta.

”Fiind eu tristă și deprimată, prietena mea mi-a spus „uite, cred că ar trebui să îl cunoști pe băiatul ăsta, Emanuel, cred că te-ar ajuta”. M-a întâlnit cu el de câteva ori, m-a ajutat, într-adevăr. Și cel mai important este că m-a adus pe calea asta. Eu întotdeauna am fost credincioasă, dar am avut momente în care uitam să mai fiu și practicantă. Crezi în suflet, dar uneori trebuie să mai și faci. Și m-a ajutat din punctul ăsta de vedere. Asta era ce îmi lipsea, să fiu mai aproape de Dumnezeu. M-a atras asta la el, pentru că pentru mine contează foarte mult ca un bărbat să fie credincios. Am întâlnit mulți bărbați care aveau toate datele, mai puțin asta”, a mai spus Alexandra Stan.

citește și...