Ce spune Cătălin Botezatu despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță. ”Nu este nevoie de mahalagisme”

25.11.2021, 15:04
Ce spune Cătălin Botezatu despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță. ”Nu este nevoie de mahalagisme”
Ce spune Cătălin Botezatu despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță. ”Nu este nevoie de mahalagisme”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 54 de ani, ș-a spus părerea despre conflictul dintrre fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu, și prezentatorul de televiziune Cătălin Botezatu. Bianca Drăgușanu s-a declarat nemulțumită de comportamentul lui Cătălin Măruță după ce a fost invitată de curând la emisiunea acestuia de la Pro TV. ”Nu este nevoie de mahalagisme”, a declarat binecunoscutul designer.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi.  Acum, Cătălin Botezatu a făcut declarații despre fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu.

Aceasta este în conflict cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Bianca Drăgușanu este extrem de dezamăgită de ce s-a întâmplat la ultima emisiune ”La Măruță”, de la Pro TV, la care a fost prezentă. Aceasta a afirmat că a stabilit de la început cu producătorul emisiunii ce teme vor fi abordate, lucrurile nu s-au întâmplat deloc așa și Cătălin Măruță a abordat subiecte care au pus-o într-o lumină nefavorabilă. Bianca Drăgușanu a declarat răspicat că nu va mai accepta niciodată să meargă la emisiunea ”La Măruță”.

Ce spune Cătălin Botezatu despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță.  ”Pleci și gata! Așa trebuia să procedeze și Bianca Drăgușanu”

Cătălin Botezatu a comentat, pentru playtech.ro, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță, afirmând că ar fi fost mai bine dacă fost lui iubită ar fi plecat din emisiune, fără să mai aibă loc tot acest scandal.

”Când intervin astfel de situații, incomode, invitatul trebuie să se ridice de pe scaun și să părăsească emisiunea, nu este nevoie de mahalagisme, pleci și gata! Așa trebuia să procedeze și Bianca Drăgușanu! Și eu am făcut la fel, dar nu la emisiunea lui Cătălin Măruță, ci la Dan Capatos, care îmi pregătise o nuntă-surpriză cu Bianca Drăgușanu, pe vremea când eram împreună cu ea. Însă mie nu-mi plac surprizele, astfel că m-am ridicat de pe scaun și am ieșit din platoul emisiunii. Așa este cel mai elegant. Înțeleg și goana după audiențe, căci și eu lucrez în televiziune, dar, totuși, totul are o măsură”, a declarat creatorul de modă.

citește și...