Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. ”Urât, foarte urât din partea lui”

23.11.2021, 11:35
Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. ”Urât, foarte urât din partea lui”
Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. ”Urât, foarte urât din partea lui”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, este la cuțite cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, în vârstă de 43 de ani. Aceasta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu doar câteva zile și se declară extrem de dezamăgită de subiectele pe care le-a abordat prezentatorul TV. ”Urât, foarte urât din partea lui”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu este extrem de dezamăgită de ce s-a întâmplat la ultima emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, la care a fost prezentă. Aceasta a afirmat că a stabilit de la început cu producătorul emisiunii ce teme vor fi abordate, lucrurile nu s-au întâmplat deloc așa și Cătălin Măruță a abordat subiecte care au pus-o într-o lumină nefavorabilă. Bianca Drăgușanu a povestit, pentru spynews.ro, tot ce s-a întâmplat și a declarat răspicat că nu va mai accepta niciodată să meargă la emisiunea ”La Măruță”.  ”Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a explicat Bianca Drăgușanu.


”Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a adăugat ea.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. ”Nu i-am înțeles atitudinea, sunt foarte dezamăgită”

Bianca Drăgușanu a mai spus că a fost avertizată și de alte persoane să nu se ducă la emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a fost deranjată, printre altele, de faptul că prezentatorul a întrebat-o și dacă deține carte de muncă pentru tot ceea ce face și cum își câștigă banii. ”În concluzie, sunt foarte dezamăgită că deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși repet am fost avertizată de mai multe persoane bă nu te duce, că omul nu e ceea ce pare și te încolțește doar ca să facă rating. Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în iposteze aiurea, în fața unor mesaje ale unor hateri”, a mai explicat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

”N-am vorbit de evoluția mea, decât am fost întrebată dacă eu lucrez cu carte de muncă, când la mine e totul transparent și evident că răspunsurile mele au venit pe măsura întrebărilor lui, dar mi s-a părut foarte aiurea să mă justific, în contextul în care eu fusesem invitată pentru a vorbi lucruri faine, mișto, pozitive și așa mai departe. Nu i-am înțeles atitudinea, sunt foarte dezamăgită și mă văd nevoită să fac parte din acei oameni în care nu mai am încredere și care nu își mai doresc niciodată să meargă în emisiunea lui. Urât, foarte urât din partea lui”, a încheiat ea.

citește și...