Ce spune Brigitte Sfăt despre bătaia încasată de la Florin Pastramă, în shaormerie! Cum se apără vedeta

15.07.2020, 22:08
Ce spune Brigitte Sfăt despre bătaia încasată de la Florin Pastramă, în shaormerie! Cum se apără vedeta
Ce spune Brigitte Sfăt despre bătaia încasată de la Florin Pastramă, în shaormerie! Cum se apără vedeta

Problemele par să nu se termine pentru Brigitte Sfăt! Vedeta ar fi fost agresată de soțul ei, Florin Pastramă, în urmă cu mai bine de o lună jumătate, chiar în shaormeria pe care o dețin împreună, în cartierul Fundeni din Capitală. Imaginile șocante au fost făcute publice de Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu un an, iar bruneta mărturisea în repetate rânduri că are un mariaj fericit. Cu toate acestea, imaginile în care vedeta este agresată chiar de partenerul ei fac înconjurul internetului.

Brigitte Sfăt, bătută și de actualul ei soț?

Camerele video amplasate în incinta shaormeriei au înregistrat momentul în care Florin Pastramă, nervos peste fire, devine violent cu Brigitte.

Pentru a se apăra de soțul ei, aceasta se retrage într-un colț al încăperii, plângând în hohote. Mai mult de atât, angajații fastfood-ului au mărturisit că au auzit întregul scandal dintre cei doi soți.

În schimb, Brigitte Sfăt neagă că Florin ar fi bătut-o și susține că sunt mai fericiți ca niciodată.

‘Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu.

Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea. Dar, prima dată trebuie să verific’, a declarat Brigitte Pastramă pentru Spynews.

Brigitte Sfăt a fost maltratată și de fostul soț

În urmă cu ceva timp, Brigitte povestea că a fost maltratată de fostul ei soț, Ovidiu Torj, cu care are o fetiță, pe Sara.

Vedeta povestea că Ovidiu Torj era un bărbat extrem de violent. Brigitte Sfăt povestea că bărbatul a bătut-o atât de rău, încât i-a fisurat craniul.

‘Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat’, declara vedeta, potrivit wowbiz.ro.

‘Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!‘, a mai adăugat aceasta.

citește și...