Brigitte Sfăt divorțează de Florin Pastramă? Care este adevărata lor relație acum. Vedeta a răbufnit la un an de la nuntă

14.06.2020, 12:42
Brigitte Sfăt divorțează de Florin Pastramă? Care este adevărata lor relație acum. Vedeta a răbufnit la un an de la nuntă
Brigitte Sfăt divorțează de Florin Pastramă? Care este adevărata lor relație acum. Vedeta a răbufnit la un an de la nuntă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au împlinit recent un an de când s-au căsătorit, însă lucrurile între ei nu ar sta tocmai pe roze.

Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor de la ‘Ferma Vedetelor’, iar relația lor a fost una controversată încă de la început. La vremea respectivă, ambii erau implicați în alte relații amoroase.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit civil în mai 2019, iar la ceremonia religioasă au avut în jur de 400 de invitați. Când se credea că aceștia se înțeleg de minune, iată că apropiații lor susțin contrariul.

Ce spune Brigitte Sfăt despre divorțul de Florin Pastramă

Căsnicia lui Brigitte nu ar mai fi ca la început, iar cei doi ar sta împreună doar pentru afaceri, scrie libertatea.ro

Recent, Brigitte Sfăt a vorbit despre mariajul cu Florin Pastramă și a dorit să pună punct tuturor speculațiilor din ultima perioadă.

‘A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta… La un moment dat, am întâmpinat foarte multe greutăți financiare și a trebuit să mă gestionez, m-am gândit cum să fac rost de bani să îmi achit toate datoriile în această criză financiară.

Și… dacă ar fi fost așa cum spun gurile rele, Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții, dar el nu, mai mult s-a concentrat și aici a intervenit, a început să se agite să facă el rost de bani, ce să vândă el…chiar a vândut o proprietate și a fost OK pentru că a-mi achita niște datorii pe care le aveam eu’, a spus Brigitte, în emisiunea ‘Interviu WOW cu Diana Bianca’.

Au împreună mai multe afaceri

Mai mult de atât, fosta soție a lui Ilie Năstase a ținut să precizeze că Florin o susține în tot ceea ce face și o iubește enorm.

‘Am muncit foarte mult…uite, de două trei săptămâni, și chiar dinainte de a se deschide totul, noi am renovat! Am muncit doar noi doi și am făcut totul împreună! Florin nu s-a dat în lături de la nimic. El mi-a zis…sunt alături de tine, orice decizie ai lua, oricât de grea ar fi, eu trag alături de tine. Ne luptăm pentru fiecare ban al nostru și mă bucur că îl am așa pozitiv alături de mine’, a mai adăugat aceasta.

citește și...