Brigitte Sfăt, bătută crunt de fostul soț! Prin ce chinuri a trecut vedeta. Mărturisiri șocante: ‘Eram mutilată’

08.06.2020, 12:25
Brigitte Sfăt, bătută crunt de fostul soț! Prin ce chinuri a trecut vedeta. Mărturisiri șocante: 'Eram mutilată'
Câte a avut de îndurat Brigitte Sfăt din partea celui de-al doilea soț

Brigitte Sfăt are acum o căsnicie fericită cu Florin Pastramă, însă puțini știu prin ce calvar a trecut vedeta în trecut. Ea povestea că a avut de îndurat multe din cauza celui de-al doilea soț al său, Ovidiu Torj.

Cel care a reușit să o salveze a fost Ilie Năstase, al treilea soț al vedetei. Bărbatul o bătea și o chinuia ori de câte ori avea ocazia.

Brigitte Sfăt și Ovidiu Torj au împreună o fetiță și au locuit o bună perioadă de timp la Timișoara, între anii 2006-2010. Bruneta l-a cunoscut pe acesta după moartea primului soț și după ce a fost eliberată din pușcărie.

Câte a avut de îndurat Brigitte Sfăt din partea celui de-al doilea soț

Brigitte Sfăt povestea că bărbatul a bătut-o atât de rău, încât i-a fisurat craniul.

‘Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat’, declara vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Bruneta s-a ales cu craniul fisurat

În plus, ea a avut de îndurat umilințe și din partea apropiaților săi, care o considerau vinovată de eșecul mariajului cu Ovidiu Torj.

În 2016, omul de afaceri timișorean a fost condamnat de Curtea de Apel Timisoara la 3 ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul ‘Sex cu minore’.

‘Cel mai nasol este să lupţi cu ura oamenilor şi răzbunarea oamenilor, persoane care îşi pun în cap să te distrugă. Soţul meu şi prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur şi simplu singură.

Pentru că el era un tip cunoscut în Timişoara şi prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă şi nu voiam să se îngrijoreze’, mai spunea ea în 2017.

citește și...