Ce spune Augustin Viziru despre căsătorie. ”Este șefa mea”

04.02.2021, 15:47
Ce spune Augustin Viziru despre căsătorie. ”Este șefa mea”
Ce spune Augustin Viziru despre căsătorie. ”Este șefa mea”

Augustin Viziru a vorbit despre familia sa și despre eventualitatea de a se căsătorit din nou.

Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului trecut. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie. Despre partenera sa de viață, Augustin Viziru nu a dat prea multe detalii, însă  actorul a explicat că acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. ””Eu nu am ținut-o ascunsă, dar ea nu-și dorește viața asta publică și respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase, șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat… Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare!”, a spus Augustin Viziru în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, citat de spynews.ro.

Acum, Augustin Viziru a vorbit despre posibilitatea de a se căsători. ”Noi suntem luați, formăm o familie fericită, avem tot ce ne trebuie, dacă o să fie cazul să facem și pasul acesta (nr. nunta), o să-l facem, nu e nicio problemă. Când este să se întâmple, se întâmplă”, a adăugat acesta.

Augustin Viziru, topit după fetița sa

Augustin Viziru a făcut declarații și despre fetița sa, de care este foarte mândru și de care se ocupă îndeaproape.

”Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maica-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea”, a mărturisit actorul.

”Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiță. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei”, a adăugat el.

Augustin Viziru a câștigat emisiunea ”Ferma” 2020

Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Acesta a mărturisit ce va face cu premiu câștigat la emisiune. ”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a spus Augustin Viziru.

Augustin Viziru a explicat câte kilograme a slăbit la show și ce i s-a părut cel mai greu pe durata emisiunii. ”Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”, a mai spus el.

citește și...