Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. A adunat numeroase aprecieri

02.01.2021, 13:42
Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. A adunat numeroase aprecieri
Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. A adunat numeroase aprecieri

Augustin Viziru a dat publicității o fotografie în care apare alături de familia sa.

Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului trecut. Fetița lui a venit pe lume în data de 14 iunie. Despre partenera sa de viață, Augustin Viziru nu a dat prea multe detalii, însă într-un interviu pentru revista Viva, actorul a explicat că acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

De sărbători, actorul a postat prima fotografie alături de frumoasa familie pe care o are, mândrindu-se cu o iubită superbă și o fetiță care îi seamănă leit. Fotografia de pe contul său de Instagram a strâns peste 12.000 de aprecieri.

Augustin Viziru a fost căsătorit

Augustin Viziru a fost căsătorit  cu Oana Mareș.

După divorț, în 2011, actorul a făcut declarații despre căsnicia sa.

Ce-am învățat din fosta mea căsnicie a fost un singur lucru. Din păcate, noi ce vedem când suntem mici facem în oglindă când ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce să caut într-o relație din punctul meu de vedere pentru că eram tânăr și făceam ce voiam. M-am băgat într-o relație mai mult de dragul de a avea o relație. Dar eu, în toată relația mea, mințeam și când dormeam, spunea el.

Augustin Viziru a câștigat emisiunea ”Ferma” 2020

Augustin Viziru este cel care a câștigat emisiunea ”Ferma” din acest sezon și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Acesta a mărturisit ce va face cu premiu câștigat la emisiune. ”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a spus Augustin Viziru, potrivit sursei citate.

Augustin Viziru a explicat câte kilograme a slăbit la show și ce i s-a părut cel mai greu pe durata emisiunii. ”Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”, a mai spus el.

citește și...