Ce spune Andreea Bănică despre proiectele în televiziune. ”Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu”

15.04.2022, 17:12
Ce spune Andreea Bănică despre proiectele în televiziune. ”Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu”
Ce spune Andreea Bănică despre proiectele în televiziune. ”Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, are o carieră de succes pe scena muzicală din România. De-a lungul timpului, artista a fost implicată și în numeroase proiecte de televiziune. vedeta a vorbit despre posibilitatea de a avea o nouă colaborare la TV. ”Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu”, a spus ea.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo. În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

De-a lungul anilor, Andreea Bănică a fost implicată și în numeroase proicte de televiziune. Despre posibilitatea de a di implicată într-un nou proiecte TV a făcut vedeta declarații pentru click.ro.

Ce spune Andreea Bănică despre proiectele în televiziune.  ”Oferte au fost, dar trebuie să fie proiecte în care să mă regăsesc”

Andreea Bănică a explicat că a primit oferte pentru proiecte TV, însă își dorește ceva care să i se potrivească foarte bine: ”Televiziune, nu neapărat. Oferte au fost, dar trebuie să fie proiecte în care să mă regăsesc. Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu”.

”Sunt în lucru la o piesă nouă, dar eu am stat o perioadă bună de timp pentru că mi-aș fi dorit ca piesele pe care le scot să le pot cânta, undeva. Nu să le cânt în baie. Mi-am dorit ca, atunci când scot o piesă, să pot să o cânt oamenilor, nu să o țin pentru mine… Am o serie de colaborări, pe online, și încerc să le fac față. În calitate de influencer, de când cu pandemia și cu statul acasă”, a mai spus vedeta.

citește și...