Ce spune Andi Moisescu despre stilul său de viață. ”Soția mea este vegetariană, dar nu și eu”

07.12.2022, 16:01
Ce spune Andi Moisescu despre stilul său de viață. ”Soția mea este vegetariană, dar nu și eu”
Ce spune Andi Moisescu despre stilul său de viață

Prezentatorul de televiziune Andi Moisescu, în vârstă de 50 de ani, a vobit despre stilul său de viață. Acesta a mărturisit că alimentația sa este diferită de cea a partenerei sale de viață, fosta prezentatoare de televiziune Olivia Steer. ”Soția mea este vegetariană, dar nu și eu”, a declarat prezentatorul de la Pro TV.

Andi Moisescu este căsătorit de foarte mulți ani cu Olivia Steer, împreună cu care formează o familie foarte frumoasă. Cuplul are doi băieți: David și Luca.

Juratul de la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, a vorbit despre stilul său de viață în cadrul unui interviu pentru click.ro. Acesta a dezvăluit că alimentația sa este diferită de a partenerei sale de viață, Olivia Srteer, care este vegetariană convinsă.

Ce spune Andi Moisescu despre stilul său de viață. ”Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil”

„Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese”, a mărturisit Andi Moisescu.

”Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil…mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea”, a mai spus acesta pentru sursa mai sus-menționată.

Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe soția sa, Olvia Steer

Andi Moisescu a dezvăluit că a cunoscut-o pe Olivia Steer cu doi ani înainte să se căsătorească. Ambii lucrau la Pro TV. Prezentatorul a mărturisit că Olivia Steer nu a fost ușor de impresionat.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ”Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta’”, ”Cu cine?”, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ”Păi, ia să te uiți s-o vezi!”. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ”Ia uite, mă, cum de nu o știam…”. Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor,… că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a detaliat Andi Moisescu la podcastul lu Mihai Bobonete, notează protv.ro.

citește și...