Olivia Steer, noi afirmații controversate despre vaccin! ‘De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze’

05.06.2020, 15:43
Olivia Steer, noi afirmații controversate despre vaccin! 'De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze'
Olivia Steer a făcut noi declarații șocante despre vaccinuri

Olivia Steer se află din nou în centrul atenției! Soția lui Andi Moisescu a contestat, din nou, beneficiile vaccinului în România.

De data aceasta, vedeta crede că vaccinurile antigripale sunt cauzatoare de coronavirus, iar mesajul său de pe rețelele de socialiazare a încins spiritele.

Olivia Steer a făcut noi declarații șocante

Olivia Steer a comentat declarația premierului Ludovic Orban, care a menționat că este de acord cu vaccinarea obligatorie. Și Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a spus că va cumpăra cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

‘Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, până la toamnă. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el.

Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atât de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile antigripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2′, a scris Olivia Steer pe Facebook.

În urmă cu un an, invitată în cadrul emisiunii ‘Vorbește lumea’, de la Pro TV, Olivia Steer și-a prezentat argumentele împotriva vaccinurilor, după ce i-a adresat mai multe întrebări incomode medicului pediatru Mihai Craiu.

‘Domnul doctor trebuie să precizeze că există 2 tipuri de vaccin, virusul sălbatic și virusul derivat din vaccin. Se știe sau s-a analizat dacă virusul cu care au fost infestați acei copii provine din vaccin sau este sălbatic? Ca să știm și noi dacă nu cumva tocmai vaccinații îi îmbolnăvesc pe cei nevaccinați’, spunea Olivia Steer.

Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz

Problema vaccinării a atras numeroase controverse, iar Dana Rogoz, care a devenit de curând mamă pentru a doua oară, a avut ceva de comentat după discuția Oliviei Steer cu doctorul Mihai Craiu.

‘Nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou’, a spus Dana Rogoz.

 

citește și...