Ce spune Andi Moisescu despre copiii săi. ”Mă consider extrem de norocos și recunoscător”

11.10.2022, 16:25
Ce spune Andi Moisescu despre copiii săi. ”Mă consider extrem de norocos și recunoscător”
Ce spune Andi Moisescu despre copiii săi

Prezentatorul de televiziune Andi Moisescu, în vârstă de 49 de ani, a făcut declarații despre cei doi copii ai săi pe care îi are dn mariajul cu fosta vedetă de televziune Olivia Steer – David și Luca, în vârstă de 13, și respectiv 15 ani. ”Mă consider extrem de norocos și recunoscător”, a mărturist And Moisescu.

Andi Moisescu este căsătorit de foarte mulți ani cu Olivia Steer, împreună cu care formează o familie foarte frumoasă. Cuplul are doi băieți: David și Luca.

Juratul de la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, a vorbit  despre cei doi copii ai săi în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Ce spune Andi Moisescu despre copiii săi. ”Îi simt din ce în ce mai pregătiți pentru viață”

”Sper să nu trezesc invidii inutile. Dar, în cazul nostru, n-a fost niciodată mai greu. Avem niște copii minunați. Echilibrați, sănătoși și veseli. Mă consider extrem de norocos și recunoscător și din punctul ăsta de vedere”, a declarat Andi Moisescu.

”Încerc să-mi fac tot mai mult timp pentru ei. Și pentru timpul lor liber, și pentru pregătirea lor. Și-aș zice că stau din ce în ce mai bine cu școala. Oricum, ceea ce mi se pare infinit mai important e că îi simt din ce în ce mai pregătiți pentru viață. Și le confirm asta inclusiv aici, în interviu, pentru că sunt sigur că-l vor citi. Sunt foarte mândru de ei”, a adăugat prezentatorul TV.

Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe soția sa, Olvia Steer

Andi Moisescu a dezvăluit că a cunoscut-o pe Olivia Steer cu doi ani înainte să se căsătorească. Ambii lucrau la Pro TV. Prezentatorul a mărturisit că Olivia Steer nu a fost ușor de impresionat.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ”Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta’”, ”Cu cine?”, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ”Păi, ia să te uiți s-o vezi!”. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ”Ia uite, mă, cum de nu o știam…”. Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor,… că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a detaliat Andi Moisescu la podcastul lu Mihai Bobonete, notează protv.ro.

citește și...