Ce spune Anamaria Prodan după ce s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf a blocat accesul la fondurile din Dubai. ”Familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”

01.11.2021, 13:00
Ce spune Anamaria Prodan după ce s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf a blocat accesul la fondurile din Dubai. ”Familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”
Ce spune Anamaria Prodan după ce s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf a blocat accesul la fondurile din Dubai. ”Familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”

Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, a făcut noi declarații după ce s-a aflat despre divorțul de antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani. Aceasta și-a spus părerea după ce s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf a blocat accesul la fondurile din Dubai. ”Familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea”, a spus ea.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Acum, Anamaria a acordat un interviu pentru protv.ro, în care a comentat despre zvonurile conform cărora Laurențiu Reghecampf ar fi blocat accesul la fondurile din Dubai.

Ce spune Anamaria Prodan după ce s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf a blocat accesul la fondurile din Dubai. ”Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru”

”Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui. În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe. Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara a făcut declarații și despre actuala iubită a lui Laurențiu Reghecapmf, cu care acesta ar fi început relația încă din 2017: ”Habar nu am, nu mă interesează de când Laurențiu Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu. Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui. Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații… Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva. Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul – copilul nostru – în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi, sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva”.

 

citește și...