Ce spune Anamaria Prodan despre o nouă căsătorie. ”Am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?!”

10.11.2021, 12:57
Ce spune Anamaria Prodan despre o nouă căsătorie. ”Am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?!”
Ce spune Anamaria Prodan despre o nouă căsătorie. ”Am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?!”

Impresara Anamaria Prodan a comentat despre eventualitatea de a se căsători din nou, după separarea de antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, cel de-al doilea soț al său.  Vedeta nu ar spune nu unui al treilea mariaj. ”Am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?!”, a declarat răspicat binecunoscuta impresară.

Anamaria Prodan este gata să își vadă de viața sa și după separarea de cel de-al doile soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Aceasta a afirmat că nu ar spune nu unui nou mariaj.

Ce spune Anamaria Prodan despre o nouă căsătorie. ”Normal că m-aș căsători”

”Îi recuperez fără probleme. Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a declarat Anamaria Prodan, notează spynews.ro.

Cătălin Botezatu a vorbit și el despre Anamaria Prodan, afirmâd că acesta merită unbărbat extraordinar lângă ea. „De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea. E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a spus Cătălin Botezatu.

Anamaria Prodan a fost căsătorită de două ori

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu au fost căsătoriți între anii 1998 și 2007. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în anul 2008.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

citește și...