Ce spune Alex Velea despre rolul de tătic. ”Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor”

25.05.2022, 15:49
Ce spune Alex Velea despre rolul de tătic. ”Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor”
Ce spune Alex Velea despre rolul de tătic. ”Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor”

Alex Velea, în vârstă de 38 de ani, a dat detalii despre cum este viața lui de tătic. Artistul a vorbit despre cei trei copii pe care îi are împreună cu Antonia, în vârstă de 33 de ani. ”Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor”, a spus Alex Velea despre copiii săi. Acesta a dezvăluit și care este relația sa cu Maya, fiica Antoniei dintr-o relație anterioară.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul. Artistul a vorbit despre familia sa și a făcut dezvăluiri despre copiii săi pentru revista Viva. ”Antonia este șefa noastră. Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor”, a declarat el.

Ce spune Alex Velea despre rolul de tătic. ”Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice”

”Atât eu, cât și Antonia avem niste părinți extraordinari pe care îi avem ca model. Și-au dat silința să ne dea o educație aleasă. Să știm cum să ne comportăm în orice mediu. Același lucru ni-l dorim și noi pentru copiii noștri. Să aibă bun-simț și să știe să se descurce în orice situație… (…) Dominic își iubește și fratele și sora la infinit. Pe Maya o divinizează și pe Akim îl protejează, pentru că e mezinul familiei. Deși se „bat” (ca toți frații), sunt foarte uniți. Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastră și darul de la Dumnezeu”, a mai declarat Alex Velea.

Cântărețul a explicat și cum se înțelege cu Maya, fiica Antoniei din relația anterioară. Acesta și-a făcut chiar și un tatuaj cu chipul fetei: ”E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya”.

 

citește și...