Ce spune Alex Velea despre celebritate. ”Nu m-a luat valul niciodată. Nici aere de vedetă n-am avut”

12.09.2022, 17:05
Ce spune Alex Velea despre celebritate. ”Nu m-a luat valul niciodată. Nici aere de vedetă n-am avut”
Ce spune Alex Velea despre celebritate

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 38 de ani, a făcut dezvăluirri în cadrul unui interviu. Artistul a mărturisit cum a perceput faima de care se bucură. ”Nu m-a luat valul niciodată. Nici aere de vedetă n-am avut. Sunt un superstar doar când sunt pe scenă”, a declarat Alex Velea despre cum a perceput celebritatea.

Alex Velea și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Artistul a explicat cum a perceput celebritatea de care se bucură, da a vorbit și despre părinții săi.

Ce spune Alex Velea despre celebritate. ”În viața de zi cu zi, sunt un om aproape normal”

”Așa am fost educat. Să fiu modest, dar conștient de mine. De abilitățile mele sau atunci când excelez (în anumite situații și dacă e cazul). Nu-mi stă în caracter să mă laud. Faptele vorbesc de la sine. Nu m-a luat valul niciodată. Nici aere de vedetă n-am avut. Sunt un superstar doar când sunt pe scenă. Atunci, da… sunt altcineva. Măreț, strălucitor. În viața de zi cu zi, sunt un om aproape normal. Plătesc la fel ca voi facturi și ne putem întâlni la magazinul din colț”, a declarat Alex Velea.


Artistul a dat detalii și despre părinții săi: ”Am cei mai buni părinți din lume. Nu mai există alții ca Ei. Îi iubesc foarte mult și le mulțumesc pentru tot ori de câte ori am ocazia. Nu există suficiente cuvinte care să descrie ce simt pentru ei (…) Nu i-am supărat niciodată. I-am mai speriat când eram copil. Că întârziam și nu știau de mine. Își făceau griji”.

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.
citește și...