Ce și-ar fi dorit Antonia să facă dacă nu era cântăreață. ”Mi-ar fi plăcut”

23.04.2022, 15:00
Ce și-ar fi dorit Antonia să facă dacă nu era cântăreață. ”Mi-ar fi plăcut”
Ce și-ar fi dorit Antonia să facă dacă nu era cântăreață. ”Mi-ar fi plăcut”

Cântăreața Antonia, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit ce carieră și-ar fi dorit să aibă dacă nu ajungea cântăreață. ”Mi-ar fi plăcut”, a spus vedeta în cadrul unui interviu. De asemenea, artista a vorbit și despre nunta cu Alex velea, cel care îi este iubit de mulți ani, dar și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

Antonia a acordat un interviu pentru protv.ro. Vedeta a explicat, printre altele, și ce anume i-ar fi plăcut să facă dacă nu ar fi fost cântăreață.

Artista a vorbit și despre mult-așteptata nuntă cu Alex Velea, dar și despre posibilitatea de a deveni din nou mămică.

Ce și-ar fi dorit Antonia să facă dacă nu era cântăreață. ”Să dublez personaje în desene animate”

Antonia a afirmat că i-ar fi plăcut să dubleze personaje de desene animate, dar nu numai: ”Mi-ar fi plăcut să dublez personaje în desene animate, să dansez, poate să joc și în filme”.

Despre nunta cu Alex Velea, artista a spus: ”După cum știți, am fost cerută în căsătorie anul trecut, însă, din cauza pandemiei, nu am avansat concret cu planurile de nuntă. Dar veți afla cu siguranță când totul va fi mai clar”.

Antonia exclude însă eventualitatea de a mai avea un copil: ”Nu, nu mai este cazul să urmeze o nouă sarcină”.

Antonia și Alex Velea au trecut fiecare prin câte un divorț

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...