Ce și-a cumpărat Andreea Bănică din primii bani pe care i-a câștigat. ”Era bine pentru noi, neavând nimic”

10.01.2022, 16:53
Ce și-a cumpărat Andreea Bănică din primii bani pe care i-a câștigat. ”Era bine pentru noi, neavând nimic”
Ce și-a cumpărat Andreea Bănică din primii bani pe care i-a câștigat. ”Era bine pentru noi, neavând nimic”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit amănunte mai puțin cunoscute din cariera sa. Aceasta a vorbit, în cadrul unui podcast, despre câștigurile sale, dar și despre cum a făcut primii bani din muzică și pe ce anuime i-a cheltuit. ”Era bine pentru noi, neavând nimic”, a mărturisit aceasta.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe, după care a ales cariera solo. În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

Andreea Bănică a făcut declarații despre cariera sa și despre primii bani câștigați din muzică la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

Ce și-a cumpărat Andreea Bănică din primii bani pe care i-a câștigat.”Eram în trupa Exotic și aveam 8 lei de fiecare. Eu, Claudia, Julia, Lucian și Costi. 8 lei fiecare luam”

”Aveam atât de multe cereri încât nu puteam să facem față. Se duceau altele în locul nostru. (…) Am avut un Revelion în care am avut 10 concerte. Eram plătită la minut. Și prețurile din noaptea de Revelion erau duble sau mai mult decât dublu. Ne permiteam să cerem cât vrem noi. Să știi că nu am fost niciodată disperate să avem nu știu ce preț. Am cântat și pe mai puțin și pe mai mult, pe 300, 800, 1000 și pe 3000, 5000. (…) Eu nu am avut probleme de genul acesta, pentru că decât deloc e bine și puțin”, a mărturisit Andreea Bănică, potrivit libertatea.ro.

”Primii bani au fost… acum sunt 8 lei de persoană. Luam destule. Era bine pentru noi neavând nimic. Eram în trupa Exotic și aveam 8 lei de fiecare. Eu, Claudia, Julia, Lucian și Costi. 8 lei fiecare luam. Cânta Julia mea la telefon, în loc de microfon, pentru că nu aveam microfoane pentru toată lumea. Cântam pe birouri, la boxe micuțe. Din primii bani mi-am luat material pentru costumele de scenă”, a mai spus artista.

 

citește și...