Ce sfaturi a primit Bursucu de la regretata actriță Stela Popescu. ”Dacă încă mişc degetul mic, să nu renunţ”

01.04.2022, 11:53
Ce sfaturi a primit Bursucu de la regretata actriță Stela Popescu. ”Dacă încă mişc degetul mic, să nu renunţ”
Ce sfaturi a primit Bursucu de la regretata actriță Stela Popescu. ”Dacă încă mişc degetul mic, să nu renunţ”

Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu, a vorbit despre cariera sa în televiziune și a dezvăluit ce sfaturi a primit de la cea care a fost marea actriță de comedie Stela Popescu, care s-a stins din viață în anul 2017. ”Atunci când simt că nu mai pot, dacă încă mişc degetul mic, să nu renunţ”, a detaliat Bursucu.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a devenit cunoscut după ce a fost dansator și coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată în urmă cu câțiva an i de postul de televiziune Pro TV.Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care a moderat-o alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta poate fi urmărit acum  la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Bursucu a făcut declarații despre c ariera sa în lumea televiziunii și a dezvăluit că marea actriță Stela Popescu i-a dat două sfaturi importante, de care ține cont. Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017.

Ce sfaturi a primit Bursucu de la regretata actriță Stela Popescu.”Când nu voi mai avea emoţii înainte să intru în platou, să mă las de profesie”

”De fiecare dată am emoţii, mai fac şi gafe, pentru că şi ele sunt omeneşti, fac parte din viaţa noastră, mai ales într-o emisie live. Eu am primit două sfaturi de la regretata Stela Popescu. Unul a fost ca, atunci când nu voi mai avea emoţii înainte să intru în platou, să mă las de profesie, şi al doilea, ca atunci când simt că nu mai pot, dacă încă mişc degetul mic, să nu renunţ!”, a dezvăluit Bursucu pentru okmagazine.ro.

”Cred că toţi suntem făcuţi din realizări, dar şi din dezamăgiri sau regrete. Toate întâmplările din viaţa mea m-au făcut cel ce sunt astăzi. Îmi doream ca viaţa mea să arate exact aşa, să ajung prezentator. Dumnezeu le-a orânduit şi Kanal D mi-a oferit această şansă, a văzut în mine un băiat cu potenţial. În acest moment, am nişte proiecte pe care cumva mi le imaginam. Îmi doream să prezint un quiz show şi asta fac, de şase ani, cu Roata Norocului. Mi-am dorit şi emisiune live, zilnică, şi s-a întâmplat, atât cu Teo Show, cât şi cu matinalul Dimineaţa cu noi. Teo Show a fost rampa mea de lansare în televiziune. Aici am avut timp de acomodare şi am învăţat foarte multe lucruri de la cel mai bun profesor de televiziune, Teo”, a mai declarat el.

citește și...